Szukam #pasta o samotnym ojcu który w-----ł synowi jak otwierał szufladę która się zatrzasnęła i jego syn wylądował na pogotowiu opiekuńczym bo powiedział do sąsiadki że "tata mi przywalił". Zaczyna się: Jestem samotnym ojcem, a mój jedyny syn trafił tydzień temu do pogotowia opiekuńczego. Jak to się stało? Przywyknąłem do szuflady...
@CptTeemo: @NaczelnyAgnostyk Jestem samotnym ojcem, a mój jedyny syn trafił tydzień temu do pogotowia opiekuńczego. Jak to się stało? Przykucnąłem do szuflady, która z jakiegoś powodu się zatrzasnęła, pociągnąłem z całej siły, a mój mały brzdąc zakradł się za mną. Szufladę otworzyłem, przy okazji unieszkodliwiłem małego ninja strzałem z łokcia. Efekt? Limo pod okiem. Płacz, chwilę później śmiech, jak to z dziećmi. Dla żartu założyłem mu okulary przeciwsłoneczne. I
Dostałem tę paczkę i nie mogłem uwierzyć własnym oczom… Ktoś zrobił dla mnie coś TAKIEGO 🥹❤️ Plusujcie, żeby każdy zobaczył, jakie cuda tworzy wykoPAKA!
Zaczyna się:
Jestem samotnym ojcem, a mój jedyny syn trafił tydzień temu do pogotowia opiekuńczego. Jak to się stało? Przywyknąłem do szuflady...
Ktoś coś?
@CptTeemo: też chcem
Jestem samotnym ojcem, a mój jedyny syn trafił tydzień temu do pogotowia opiekuńczego. Jak to się stało? Przykucnąłem do szuflady, która z jakiegoś powodu się zatrzasnęła, pociągnąłem z całej siły, a mój mały brzdąc zakradł się za mną. Szufladę otworzyłem, przy okazji unieszkodliwiłem małego ninja strzałem z łokcia. Efekt? Limo pod okiem. Płacz, chwilę później śmiech, jak to z dziećmi. Dla żartu założyłem mu okulary przeciwsłoneczne. I