Wpis z mikrobloga

Kilku użytkowników tego portalu wspomniało o mnie po ogłoszeniu karty walk na FAME Friday Arena 2. Jeśli tylko będziecie mieć ochotę i czas, to proszę, zajrzyjcie w odpowiedzi pod moim pierwszym wpisem. Wspominałem i nie ukrywałem tego, że sposób, w jaki układane są teraz karty walk w FAME jest naprawdę specyficzny. Wczoraj pojedynek Amadeusza Ferrariego z Trombą był jeszcze w rozpisce. Była tam też jeszcze jedna walka, której dzisiaj finalnie nie ma. Zawodnicy, których ostatnie starcia były na gali FAME 19, a których mieliśmy też zobaczyć na najbliższym wydarzeniu, dostali kilka dni do namysłu i na wyrażenie swojej gotowości. Tańcula już po samej walce z Ferrarim potwierdził organizacji, że chce być w rozpisce na FAME Friday Arena 2.

Roślik tego nie zrobił i poprosił właśnie o te kilka dni namysłu. Dzisiaj rano do zarządu zadzwonił menadżer Amadeusza(nomen omen Amadeusz) i przekazał, że Ferrari nie zawalczy pod koniec tego miesiąca. Amadeusz może mówić w wywiadach jedno, pisać to samo na Instagramie, ale co innego ma w głowie i co innego mówi swojemu najbliższemu otoczeniu. Powodem braku jego pojedynku na najbliższej gali jest to, jak się zaprezentował w ubiegły weekend i minimalny uraz, który powoduje dyskomfort. Sama promocja tego wydarzenia miała się rozpocząć za kilka dni. Ale uznano, że skoro mają już zielone światło od Tańculi i mają czerwone od Ferrariego, to tak naprawdę mogą z tym ruszać już teraz.

@kre-dens i @Dreamies931.

#famemma
  • 10
@grzesix2: Nie odniosłem się, bo nie miał żadnego podpisanego rywala. Walki Błoński vs. Ostry i Boxdel vs. Jóźwiak, są starciami, których pojawienie się na tej karcie to działania w przeciągu ostatniej doby. Pojedynek Boxdel i Jóźwiaka został podpisany po spełnieniu kilku dość znaczących warunków.
@Kaker ale widać w tym sens i logikę. Spójrz jak tych dzbanów z miejskiej dżungli wciskają co gale, a to potwierdza kontraktowanie z kilkoma rywalami na raz w razie zastępstwa. To co pisał w poprzednim poście
@Potifara: dzięki za odpowiedź. Rozumiem, że jest chaotycznie i specyficznie, ale to nadal nie wyjaśnia mi dlaczego kontraktowny jest jakiś ostry (140k follow na IG XD), czy jak to wspomniałeś/łaś gdzieś w komentarzu, dlaczego federacja "ma plan na Polaka". Koleś jest absolutnie #!$%@?ący, nie ma zasięgów, stypi i daje #!$%@? walki.
Taką fagatę jeszcze zrozumiem - ma duży fanbase...