Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Niewiemja Super mam ;-) Aczkolwiek jak na początku się San Marzano zachwycałam tak jak zaczęły mi dojrzewać inne np. Kozula 24 czy Rebel Starfish to straciły miejsce w rankingu.
  • Odpowiedz
@gobi12: Bo to typowe włoskie na sosy albo do suszenia, nie ma co porównywać do kanapkowych w smaku. Do jedzenia z podłużnych mięsistych u mnie cały czas Aurija, z okrąglaków Dwarf Parfait
  • Odpowiedz
@gobi12: Ani jednego z tych nie miałem poza Marzano ( ͡° ͜ʖ ͡°) W tym roku ogólnie u mnie taki sezon że poza sałatkami z zielonych to w sumie tylko nasiona na następny rok dałem rade pobrać ale z takich słodkich nowości Barrys Crazy Cherry dałem rade spróbować, megagroniaste i smakują jak dojrzałe pomidoro-mirabelki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz