Rada z okazji rozpoczęcia roku. Jak nie będziecie mieli dziewczyny do końca szkoły średniej to już nie będziecie. Będziecie zbyt zestresowani pierwszym pocałunkiem, poznawaniem się, spotkaniem z rodzicami itd. Potem dla innych kobiet to znak ostrzegawczy, że żadna dziewczyna z wami nie była tzn. że z wami coś nie tak. To nie musi być ta jedyna, nie musisz być pewnym że ją kochasz, wystarczy że będziecie się sobie podobać. #takaprawda #blackpill
@robert_malkowicz: Prawo ale moja dziewczyna nie była na tym samym kierunku. Kiedyś wpadłem na integracje pierwszaków i nas przedstawiono i się jakoś potoczyło
Zabawa z AR-15 na strzelnicy, a potem do baru na 4 piwka i powrót do domu samochodem ( ͡º͜ʖ͡º) Zaczyna mi się coraz bardziej podobać w tej Ameryce ( ͡º͜ʖ͡º)
Będziecie zbyt zestresowani pierwszym pocałunkiem, poznawaniem się, spotkaniem z rodzicami itd. Potem dla innych kobiet to znak ostrzegawczy, że żadna dziewczyna z wami nie była tzn. że z wami coś nie tak. To nie musi być ta jedyna, nie musisz być pewnym że ją kochasz, wystarczy że będziecie się sobie podobać.
#takaprawda #blackpill
Ja oczywiście na infie na polibudzie więc nie było a dużego wyboru