Aktywne Wpisy

hakeryk2 +215

DwaKolory +348
Jedną z absolutnie najgorszych rzeczy w tym kraju jest to, że dosłownie każdy aspekt życia opiera się na DOPŁATACH.
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania
Dopłaty są dosłownie wszędzie. Począwszy od przepychania tych dopłat na zakup mieszkania, samochodów, poprzez dopłaty na zakup węgla czy prądu, kończąc na rzeczach typu dopłaty do taksówek dla emerytów w niektórych miastach. Nie wspomnę już o tym, że takie 800+, trzynastki i czternastki to też nic innego jak dopłata.
Młodzi krzyczą, że nie kupią mieszkania

#szkola
chyba że OP jest szczęśliwym prywiaciarzem/bogaczem xD
Obowiązki tak czy siak masz jakieś, jak dasz d--y w pracy i Cb wywalą to różnie to może być.
Szkołę ciężko zawalić, ale też łatwo przebimbać.
@Honowanie_dupska: Nie mam, już dawno spłacony.
@Jailer: ja tam im zazdroszczę, chętnie cofnąłbym się do wieku szkolnego, mimo że lekko nie było jak musiałem pogodzić liceum z pracą
@Keiosss: ale p--------z xD
Mam 29 lat, swoją spółkę, hajsu sporo wpada ale brakuje mi bardzo szkolnych czasów. Bardzo często mam nawet sny, że siedzę w klasie. Szkoda, że te czasy przeżywa się tylko raz.
@Jailer: i gdzie w tym jest nieprawda?
@Iliilllillilillili: Nie rozumiem tej wypowiedzi. Nigdy w pracy nikt nawet nie zasugerował że mógłby nie dać mi urlopu, jak się skończy studia to po 2 latach pracy jest 26 dni urlopu, do tego można robić przerwy między pracami, nikt tego nie sprawdza xD Jaka miałaby być alternatywa, kasa na lego i sportowe fury spada
Ostatnio miałem sen, że byłem w licbazie i głównymtematem było moje