Wpis z mikrobloga

Dawno żaden serial nie dał mi tyle radości, smutku i wiary w ludzi jak Ted Lasso. Zdecydowanie jeden z najlepszych jakie ogladalem w ostatnim czasie. Idealnie dobrani aktorzy, super scenariusz no i główny temat to dla mnie strzał w 10. Jedynie mogę się przyczepić jak pokazali to co dzieje się na zapleczu takiego klubu z Premier Lige ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem zachwycony po obwjrzeniu a równocześnie smutny, że już nie będzie 4 sezonu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tedlasso #seriale #appletv
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@mlody221: oj tak, daje rade. Pierwsze odcinki są krótkie bo mają 30 min. Potem już po godzinie.
Dla mnie sztos, totalna odskocznia. Tylko ostrzegam przed uczuciem smutku po ostatnim odcinku :<
@scriptkitty myślę, że tak! Pierwsze odcinki to takie rozbiegowe bardziej, ale końcówka fantastyczna
  • Odpowiedz
  • 0
@wykopowy_brukselek: zgadzam się w 100%. Wątek gejowski też na początku wydawał się na siłę wrzucony ale potem jakoś tak ładnie się wpasował w koncepcje budowania zaufania w drużynie. Fajna przemiana bohaterów, super rola Teda no i chyba mój ulubiony Trener Beard XD

Ps
Wczoraj sie dowiedzialem ze w najnowszej fifie można wybrać Teda Lasso jako trenera XD
  • Odpowiedz