Aktywne Wpisy

aukolb +186
Ludzie kochani gdzie wy mnie wysłaliście xDD
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
Wpadam ogólnie kilka osób było, zagranicznych z dziećmi na placu zabaw. Prezes z Klapkiem siedzieli z boku i rozmawiali, zamówiłem americano z lodem i już się zaczynają schody xD kawa 1.5 USD, daje 10usd i uuu problem z resztą, musiałem te g---o pieniądze riele wyciągać xd
Dostałem kawę, jakąś taką jasna, w smaku tak jakby to było drugie albo trzecie parzenie. Zdecydowanie najgorsze americano w
źródło: image_picker_6B1A50BD-29A8-4A6E-BF84-29F90F744835-9708-0000011D9446EAA4
Pobierz
freddd +176
Zjadłoby się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000049267
Pobierz

Wykop, to naprawdę tuba propagandowa skrajnej opozycji. Ty masz siedzieć i czytać zmanipulowane znaleziska i nie masz prawa wyrazić swojej opinii, bo inaczej zaleje Cie fala minusów i zaczną Cie stalkować stado dziwnych użytkowników, oraz zgłaszać Twoje treści i tu najciekawsze, bo moderacja wcale nie jest bezstronna, a trzyma strone właśnie tych trolli, to już kolejny mój ban za nic i znowu na 2 mies, a za to, bo napisałem pod jednym znaleziskiem, że OP niszczy mienie pisząc po bilbordzie i że ma nie wypowiadać sie za całe miasto, które liczy ponad 200 tys mieszkańców. Reakcja? Komentarz usunięty przez moderatora i 4 typów zwyzywalo mnie od pisowców. Tak, masz odmienne zdanie, to od razu jestes pisowskim trollrm 60 gr za wpis... A powód usunięcia rzekomo naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści XD kolejny mój komentarz był do chińskiego trolla, który sie zachwyca tym komunistyczbym krajem i go wyjaśnilem by nie powielał ich propagandy sukcesu i to samo KOMENTARZ USUNIĘTY PRZEZ MODERATORA i powód ten sam co wcześniej. Nie zgadzasz sie z głównym nurtem, to cie zbanuja, Ty masz siedzieć i czytać te propagandowe bzdury oraz jechać po pisie jak po dzikiej świni i nieważne, że nie popierasz tej partii, bo kogo interesuja Twoje argumenty...
#oswiadczenie #wykop #polityka #polska
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: działanie antydemokratycznych w służbie "demokracji" w wykonaniu osób które wychowały i broniły PRL w młodości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Bardzo dobrze że Cię zbanowali gałganie, won do kościoła modlić się o zdrowe nogi bo na głowę to już za późno.
źródło: kwiryta
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°) A Ty masz czy też przegryw i typ słusznie takich jak Ty wyjaśnia?
──────────────