Wpis z mikrobloga

Mirki

#android #telefony #problem

Panowie w mojej Xperii P - po 1,5r siadła bateria. Kupiłem więc nową, za śrubokręty i do wymiany. Zapomniałem jednak że mam dar do psucia i po założeniu nowej baterii tel się nie chciał włączyć. Rozebrałem więc go i jak się okazało, tasiemka została naderwana.

Założyłem z powrotem starą baterię i myślę zanieść tel do T-mobile z nadzieją że pójdzie na serwis i wymienią mi tą tasiemkę. I tutaj pytanie. Co jak nie wymienią? Zaproponują kwotę i czas naprawy i jak się zgodzę to działamy, jak nie to odsyłają uszkodzony tel z powrotem. Czy też naprawią i wystawią rachunek i nie mam wyjścia muszę płacić?

Pewnie policzą za to sporo i tego się obawiam...

Dzięki :)
CzystaMaestria - Mirki

#android #telefony #problem

Panowie w mojej Xperii P - po ...

źródło: comment_rgfQkvEoWj6DG4riQnfZbWNXtTeSEsuA.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Nie mogą na liczyć kosztów na które się nie zgadzasz. Inaczej to będzie wymuszenie. Przed naprawa dzwonia , czy akceptujesz naprawę.
  • Odpowiedz
@CzystaMaestria: jeśli stwierdzą że z Twojej winy telefon nie działa, to Cię poinformują o tym i przedstawią kosztorys naprawy, Ty sie wtedy godzisz lub nie. Jeśli nie telefon przychodzi a Ty nic nie płacisz. To info potwierdź sobie w salonie.
  • Odpowiedz
@CzystaMaestria: A tak na marginesie to jak ona Ci sie sprawuje? Moja zaczyna mnie powoli do szału doprowadzać. Wszystko fajnie jak jest świeżo po hard resecie. Z czasem jednak ten telefon jest nie do używania... ;/
  • Odpowiedz
@Grovve: No generalnie bardzo ładny tel ale trochę niewypał. Raz na jakiś czas się przymula, czy połączenia nie odbiera. Generalnie gdzieś lubiłem firmę Sony, ale teraz im podziękuję i kolejny produkt to będzie albo Samsung a może Apple.

Wymieniałeś baterię w swoim? Ile go posiadasz tak w ogóle?
  • Odpowiedz