Wpis z mikrobloga

@Kopytnik_1: Mnie bawi to, że żadna z nich nie wypadła jeszcze na to iż mężczyźni mogą mieć po prostu wywalone na związki i chcieć cieszyć się życiem po swojemu. Jakby, że nie kręci się tylko i wyłącznie dookoła kobiet
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1:

Ale wy również nie wiecie co kobiety myślą, jak przebiegają ich procesy myślowe, tylko uznajecie z góry przebieg x - Y - z wyciągacie wnioski i się ich trzymacie ale nie weryfikujecie tego. Tak samo jak pisząc że kobiety w życiu mają łatwiej i poziom easy również bierzecie pod uwagę wasz punkt widzenia i to co wiecie z waszej perspektywy nie sprawdzając perspektywę drugiej strony, bo po co, a
  • Odpowiedz
  • 9
@AlienFromWenus: Słyszałem wiele razy od uwaga... samych kobiet, że mają ciężko na rynku matrymonialnym. Tylko, że jest tu duże "ale". Kobiety mają problem w znalezieniu kogoś, kto spełniałby ich oczekiwania, jakiekolwiek by one nie były. Innymi słowy (tu nawiążę do tego co mówił prof. Szlendak) mając bardzo wysokie wymagania, rzadko udaje się kobietom znaleźć kogoś, kto spełniałby choćby połowę z nich. Stąd to twierdzenie kobiet, że mają ciężko na rynku
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Kobiety potrzebują walidacji społecznej. Mężczyźni nie. Jak rodzina nie zaakceptuje partnera to kobieta się od niego odsunie bo sama zacznie myśleć, że może faktycznie jest coś nie tak. Facet ma to w dupie a kobieta chce partnera o jakimś tam statusie społecznym który powie "no z tym facetem ludzie się będą liczyć"
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: Nie ma co wchodzić w polemikę bo te laski mają rację, ich argumenty są w pełni prawdziwe. Każda dziewczyna którą znam obniżyła swoje wymagania ale kurde w wieku 16 lat już wiedziała że księcia z bajki nie wyrwie i trzeba być realistką. Każda z tych dziewczyn ma chłopaka i jest w kilkuletnim związku. Sam wyrwałem laske o kilka poziomów wyżej i jestem z nią 4 lata, a zarabiam mniej
  • Odpowiedz
one nie szukają sobie faceta bardzo często a maskotki którą będą się chwaliły przed swoimi psipasi a faceci mają wywalone po prostu w takie rzeczy

@Cztero0404: Faceci robią dokładnie tak samo - wszędzie gdzie się da mówią o ich dziewczynie i ją pokazują gdzie się da. Wiadomo, że nie wszyscy, ale w każdej kilkuosobowej grupie jeden lub dwóch takich się znajdzie.

Kobiety potrzebują walidacji społecznej. Mężczyźni
  • Odpowiedz
Chyba, że polemika z takimi kobietami nie ma sensu?

@Kopytnik_1: Nie ma najmniejszego. One wiedzą jaka jest prawda. Po prostu stwierdzenie, że przez ich prymitywne instynkty, którym z przyjemnością ulegają, są osoby realnie cierpiące burzy perspektywę candylandu, gdzie jak ktoś jest sam, wyalienowany i poniżany to na pewno przez to, że jest aroganckim toksykiem, a nie przez nature kobiet, która to przecież opiera się na płytkich, egoistycznych, nielogicznych i brutalnych
  • Odpowiedz
a potem kwik i dalej jesteście przekonani że to wy macie rację a co wam jakakolwiek różowa powie to negujecie i olewacie.

@AlienFromWenus: No to co ty powiesz, to na pewno, bo jak to troll ma w zwyczaju - bzdury od Ciebie to lecą jak wióry w tartaku.
  • Odpowiedz
@slabart12: Nie jest, długo był sam, ale nigdy nie marudził i się nie poddawał. Dbał o siebie, nic mu poza wzrostem nie brakowało. No i chłop uderzał do dziewczyn do których ja nawet bałem się podejść XD, i w końcu mu sie opłaciło.
  • Odpowiedz