Wpis z mikrobloga

widzę, że odkąd nie wstawiam tu nic to ten tag upadł. Co wy ludzie czytacie? Nie jest wam wstyd bezcześcić tego co tu stworzyłem? Gdzie jest autor tagU? niech napisze do mnie
#bookmeter
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@shakerti1: ostatnio miałam dużo nauki i ogółem chyba odchodzę powoli od publikowania na tym tagu. Bo w sumie jaka jest szansa, że ktoś po mojej recenzji weźmie się za tę samą książkę.
  • Odpowiedz
  • 0
@poorepsilon tak bardzo oczekiwania czytelników się skurczyły? oceniasz od 1 do 3 I nawet nie wspomnisz słowem o tym na co poświęcił autor godziny swojego życia? albo nawet lata?
  • Odpowiedz
@shakerti1: nigdy nie czytałam kryminałów.
Lubię taki podział, jest prosty i dzięki niemu łatwo mogę określić jaką książę warto polecić a jaką nie.
Nie lubię zbytnio dodawać opisów do książek, zawsze mnie irytowały prywatne wysrywy czytelnika. Jeśli już musi to niech skupia się na głównych cechach, a jeśli nie chce lub nie lubi jak ja, niech w przejrzysty sposób wyrazi swoją opinię. Skala 1 do 3 wydaje się być idealna.
  • Odpowiedz
  • 0
@ryhu Człowieku ja tu postowalem jak ten tag był w swoim peaku, dzięki mnie właśnie był w peaku. Dzięki mnie trafiał na gorące a ty jesteś jakimś pionkiem bo nawet nie kojarzę twojego nicku
  • Odpowiedz