Aktywne Wpisy
Nyapi +15
Hejka, jedliście makaron z truskawkami? Rozmawiałam z randomami z północy Polski i powiedzieli że nigdy w życiu nie jedli makaronu z truskawkami i że to musi być jakieś danie regionalne a byłam przekonana, że to danie popularne w całej Polsce i teraz nie wiem
paczelok +42
Z biegiem lat dociera do mnie jak ważna w życiu faceta jest kobieta. Czynności takie jak pranie, sprzątanie, gotowanie z piękną oblubienicą są prostsze.Nie posiadając swojego kwiatuszka wszystko spoczywa na moich barkach. Kobieta to nie tylko pieszczoty ale i wsparcie pamiętajcie #przemyslenia #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
~ Wicemarszałek Senatu, Gabriela Morawska-Stanecka (Lewica)
Pani wicemarszałek powiedziała to przy okazji ustawy o zmianie definicji zgwałcenia, która każdy stosunek bez wypowiedzenia słowa "tak" traktowałaby jak gwałt. Przy czym, to mężczyzna musiałby udowadniać, że to słowo "tak" padło. Jak? Tego Lewica już nie powiedziała. Czy dyktafon w telefonie byłby wystarczającym dowodem? Nie wiadomo.
Niestety, znalezisko na ten temat zostało zakopane jako "duplikat". Ustawa wprowadzająca ten przepis pochodzi z 2021 roku i została odrzucona głosami PiS i Konfederacji. Za ustawą głosowała Lewica i Koalicja Obywatelska. Po wyborach ustawa zapewne będzie forsowana ponownie.
źródło: Lewica: Rozpoczęły się konsultacje społeczne dot. projektu zakładającego zmianę definicji gwałtu
#bekazlewactwa #lewackalogika #przegryw #polityka #depresja #gwalt #prawo #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #seks
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: czemu PO?
Zajebisty wybór mamy w tym kraju. Albo konfedepisowski katotaliban; albo bęcwał Hołownia który chce zlikwidować gotówkę; albo KO które zmienia zdanie jak tylko wiatr zawieje (500+ złe, a nie, jednak dobre. Imigranci z ciepłych krajów dobrzy, a nie - jednak źli) i jeszcze teraz wpychają na listy proto-Czarnka aka Giertycha; albo w końcu zj3by od robienia z wszystkich mężczyzn gwałcicieli w domyśle.
Ten syf może
Widziałeś kamerę w windzie ?
Ogólnie zdziwiłbyś się co ludzie mają w głowie i co potrafią odwalać. Szukałem tych o których pisałem przedtem ale chwilkę bo czasu nie mam na to teraz. Nie znalazłem być może usunięte są z YT, typ miał w domu nie z
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.