Aktywne Wpisy

Burczan +89

wykop +23
Dzień dobry, Wykop (ツ)
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-
W ostatnim tygodniu do sklepu trafiły dwie aktualizacje wykopowych aplikacji. A w nich:
1. Android, wersja 5.0.24
- wdrożyliśmy poprawki dotyczące pokazywania klawiatury razem z edytorem;
- dodaliśmy aplikację Wykop przy udostępnianiu zdjęć z galerii do Mikrobloga;
- przy przypominaniu hasła stworzyliśmy nowy widok oraz wdrożyliśmy kilka poprawek, które powinny Wam ułatwić korzystanie z tego formularza.
Aplikację androidową możecie pobrać na stronie:
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.wykop.droid&hl=pl&pli=1
2. iOS, wersja 5.0.11
-

Jest też druga sprawa. Jaki ma w tym cel Derehajło? Lepiej wyszedłby na tym, gdyby został przy ręce, która karmi. W samorządach nie masz szans na karierę, jeśli nie jesteś z duopolu partyjnego, który rządzi od 2005 roku.
Derehajło startuje z 5 miejsca. Nie ma szans na wejście do sejmu. Co mu zostanie potem? Raczej nic.
#polityka #konfederacja #4konserwy #neuropa #wybory #bekazpisu
@Kopyto96: no i sam sobie odpowiedziałeś
@papieska_ONUCA: Mnie to przeraża że ludzie nie wiedzą jak działają wybory do sejmu. Jak uzbiera tyle że będzie przysługiwał konfie w okręgu mandat i on będzie miał najwięcej głosów to nawet będą na ostatnim na liście wejdzie. Pierwsze trzy miejsca na liście mają na celu natłuc jak najwięcej mandatów a dopiero w tedy
@cordianss:
@papieska_ONUCA:
Myślę, że wszystkie te osoby mają bardzo duże szanse na zostanie posłami, może poza Zajączkowską.
@K_O_R_N_I_K: To proszę wejdź na stronę PKW i pokaż mi taki przypadek, bo ja jeszcze takiego cuda nie widziałem.
@cordianss: Mlodzież zagłosuje na 26-letniego Adriana Stankiewicza, który ma poparcie Mentzena i co ważniejsze ma fotkę z Mentzenem. Na Derehajło