Aktywne Wpisy
Salido +1150
Minął 0 (z 73) dzień wakacji.
To już 6. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2023:
- W 393 wypadkach zginęły w sumie 432 osoby.
- 20.972 zatrzymanych
To już 6. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2023:
- W 393 wypadkach zginęły w sumie 432 osoby.
- 20.972 zatrzymanych
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#rower #bekazlewactwa #bekazgrubasow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@kuraku: XD XD XD
A tak poważnie, to rower fajnie kształtuje sylwetkę, więc chcesz aby "grubasy" jeździły rowerami. Wspierasz taką koleżankę patrzysz jak chudnie. To Ci daje jakieś szanse.
@Rachey: na miejskim spalisz więcej kcal/km niż na szosce, bo jest cięższy, ma bardziej wyprostowaną
@Marmite: Chudnie się od deficytu kalorycznego. Myślenie grubasa: przejechałem rowerem 10 km, to mogę #!$%@?ć ten deser 1500 kcal.