Aktywne Wpisy
13sierpnia +135
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
TheOneAndOnly +105
Smieszy mnie ze wykopki na kazdym kroku pisza ze NIE WOLNO placic za dziewczyne, kolacje zawsze pol na pol i bron boze sponsorowac wakacji bo jest sie wtedy cuckiem i betabankomatem XD
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Moja byla zarabiala 2tys a ja w it 15, jakbym nie placil za nasze wyjazdy to bym nigdy nigdzie nie pojechal XD
Zrozumcie ze pieniadze to rzecz nabyta a dla bliskiej osoby chce sie jak najlepiej
#zwiazki
Prawda jest taka ze to jedno z najbrzydszych miast w #polska, nie umywające się do takiego #krakow z metropoli czy #torun chociażby z mniejszych miasteczek. Pełno żuli, meneli, a na dodatek kibiców Legii xD
Takie z tego eldorado ze każdy debil tam ciągnie z myślą iż złapie pana Boga za nogi po samej przeprowadzce do stolycy xD
#takaprawda
Prawda jest taka, ze to Kraków to najgorsze miasto do życia na co dzień i wypada blado w porownaniu nie tylko z Warszawa ale i pobliskim Ślaskiem, gdzie może i komunikacja miejska jest gorsza ale przynajmniej drogi lepsze
@Loginconajmniej4znaki: Pewnie bait, ale odpowiem. Laska wydała płytę z poezją Słowackiego, Mickiewicza, Szymborskiej i innych, która to płyta była najlepiej sprzedającym się albumem w Polsce.
TAAAA na pewno ładnie wygląda i śpiewa. Chyba wygląda jak Seed z epoki lodowcowej i beczy jak koza ale ok
Opinia xd
Nie mam pojęcia jak wygląda. Jej piosenki wpadają w ucho.
są piosenki bardziej popularne z głupszym tekstami
@Loginconajmniej4znaki: piosenkarka ładnie śpiewa i ludzie ją za to lubią?! no #!$%@? niemożliwe?
Nie wierze, to czary jakieś.
Tak samo ostatnio wydane jakieś przeróbki disco Krawczyka, itd...
@jack_: Ciężko, bo nie mam do nich numeru ani maila. Sam nie mam płyty, ale za to wiem, że była z tekstami znanych poetów, bo to był wielki hit i wszyscy o tym gadali.
Ukradli tobie audi
Ukradli tobie audi
Ukradli tobie audi
Ukradli tobie audi
Oh, Oh,