Wpis z mikrobloga

Wieczna beka z piosenek o #warszawa, czy to Niemen, czy Fogg, czy teraz #sanah, porównywanie tego miasta do jakiegoś eldorado i cuda na kiju xD

Prawda jest taka ze to jedno z najbrzydszych miast w #polska, nie umywające się do takiego #krakow z metropoli czy #torun chociażby z mniejszych miasteczek. Pełno żuli, meneli, a na dodatek kibiców Legii xD

Takie z tego eldorado ze każdy debil tam ciągnie z myślą iż złapie pana Boga za nogi po samej przeprowadzce do stolycy xD

#takaprawda
Zoriuszka - Wieczna beka z piosenek o #warszawa, czy to Niemen, czy Fogg, czy teraz #...

źródło: IMG_2049

Pobierz
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zoriuszka

Prawda jest taka ze to jedno z najbrzydszych miast w #polska, nie umywające się do takiego #krakow z metropoli czy #torun chociażby z mniejszych miasteczek.

Prawda jest taka, ze to Kraków to najgorsze miasto do życia na co dzień i wypada blado w porownaniu nie tylko z Warszawa ale i pobliskim Ślaskiem, gdzie może i komunikacja miejska jest gorsza ale przynajmniej drogi lepsze
  • Odpowiedz
@Zoriuszka: trochę się zapuścił ostatnio, mniej inwestycji, rozdupiony Rynek na Starym Mieście, odpływ ludzi do mniejszych miejscowości etc. Chociaż nadal lepiej prosperuje niż taki zapomniany przez boga Szczecin, gdzie aktualnie mieszkam.
  • Odpowiedz
@Loginconajmniej4znaki

@Zoriuszka: popularność sanah to jest w ogóle jakiś ewenement, julka ma teksty na poziomie intelektualnym polskich raperów tylko że ładnie wygląda i śpiewa xD

TAAAA na pewno ładnie wygląda i śpiewa. Chyba wygląda jak Seed z epoki lodowcowej i beczy jak koza ale ok
  • Odpowiedz
@swiadomy_anakolut: I zapytaj połowę z tych cymbałów co kupili płytę to ci powiedzą, że tekst napisała Sanah...
Tak samo ostatnio wydane jakieś przeróbki disco Krawczyka, itd...

Ukradli moje audi

Ukradli moje audi

Ukradli
  • Odpowiedz
I zapytaj połowę z tych cymbałów co kupili płytę to ci powiedzą

@jack_: Ciężko, bo nie mam do nich numeru ani maila. Sam nie mam płyty, ale za to wiem, że była z tekstami znanych poetów, bo to był wielki hit i wszyscy o tym gadali.
  • Odpowiedz
@jack_: Dobry tekst. O #!$%@? ci chodzi? Porównaj do grafomanii Jacka Cygana piszącego dla 80% sceny pop w Polsce xD Poezja ma w prosty sposób opisywać trudne problemy, a nie w skomplikowany sposób opisywać proste jak to u polskich tekściarzy jest. Nawet Sanah wypada na ich tle po prostu bardzo dobrze - to nie znaczy, że jest dobrą tekściarką, ale mając taki punkt odniesienia jaki mamy w Polsce, to trzeba
  • Odpowiedz