Aktywne Wpisy
programista30k +102
mickpl +419
Donald Tusk na pytanie dziennikarza co z kredytami 0% skoro Hołownia ich nie popiera pedzioł... nic nie pedzioł, gadał 10 minut o rozmawianiu z koalicjantami i uciekł od pytania XD
#nieruchomosci #polityka
#nieruchomosci #polityka
@sayda: u mnie w kołchozie tak, 3 piekne lata na fully remote, od września 2 dni w tygodniu na #!$%@?
O swoich lokalsach nie mogę powiedzieć złego słowa, bo każdy ceni sobie HO i nikt z nich nie naciskał na
domyslam sie, ze chcesz zostac zdalnie? nie brakuje Ci ludzi itp?
@sayda: Dla mnie 100% zdalnie jest optymalnie. Jeśli chodzi o merytoryczną komunikację z ludźmi to nie robi mi to absolutnej różnicy czy jest osobista czy online. Chyba przez online nawet lepiej bo łatwiej jest pokazać swój ekran i wytłumaczyć o co chodzi.
A jeśli chodzi o komunikację pod katem towarzyskim to nie potrzebuję tego. Żona zaspokaja 100% moich potrzeb
@Maly_Jasio: głosujcie stanowiskiem pracy.
Nie zatrudniajcie się w firmach bez zdalnej. Jak każą wam wracać do biura to po prostu się zwalniajcie.
Co za problem? Przecież jest tyle ofert do wyboru.
Jak nadal siedzicie to dajecie ciche przyzwolenie.
Wiecie jak to wygląda u managerów?
Z:
@mk321: łatwo powiedzieć. W ostatnich latach miałem sporo zmian a każda nowa praca wiąże się z uciążliwościami począwszy od poznawania nowych procesów po coraz mniejsze zaufanie następnego pracodawcy do kandydata.
A poza tym do pracy mam blisko, na piechotę 15min. Jak trzeba będzie to będę chodził bo to nie jest dla mnie sprawa być albo nie być.