Wpis z mikrobloga

p0lki graja na very easy tutorial mode i tam se nie radzą nawet XDDD beka z nich

@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja:

Beka z was samozwańcze guru, każdy sobie może powiedzieć z doopy "ty masz łatwiej niż ja więc beka z ciebie że sobie nie radzisz", nigdy nie wiadomo kto się z czym boryka w życiu.

Kisne z takich ludzi, uebie sobie coś w głowie i myśli że ma rację i każdy będzie mu przyklaskiwał
@AlienFromWenus bo to jest prawda najprawdziwsza, kogo by o to nie zapytać to potwierdzi, czy studencioka gdzie p0lka dostaje punkty za posiadanie rozklapciochy, czy kogos w IT gdzie p0lka nie umie nic ale musi byc diveristiti a kuce za nią nadrobią itd.

trochę beka że mimo tych wszystkich handicapów nadal jestescie takimi ofiarami losu. To o czymś świadczy.

I jak to w koncu jest przeciez jak bym napisal totalny wysryw z doopy
trochę beka że mimo tych wszystkich handicapów nadal jestescie takimi ofiarami losu. To o czymś świadczy.

Buahahaha

To wy jesteście ofiarami, nie doświadczyłam nigdzie żadnych dodatków z racji mojej płci, raz na jakiś czas ktoś tylko w drzwiach przepuści. Na studiach czy w pracy liczą się umiejętności a nie genitalia, więc jeżeli uważacie, że komuś się coś udało z racji płci, to najwyraźniej nie potraficie dopuścić do siebie myśli, że
nawet powiedzialbym że jestem lepszy

No, w piertoleniu kocopołów to na pewno. Dziwicie się że Kobiety zaczynają mieć wyebane w kosmos ego, ale prawda jest taka że muszą takie mieć by je byle kto swoim wyebanym ego nie stłamsił i nie zdeptał, bo sobie ubzdural, że skoro jest samcem to już jest lepszy od samicy i mu się wszystko należy. Potem szok niedowierzanie, że jednak nie ma nic za darmo