Aktywne Wpisy

kantek007 +806
UWAGA TO NIE JEST ZWYKŁY KEBAB

StaryWedrowiec +338
Ehhh... 44 lata na karku i nie jest źle: Niedziela, siódma rano - przeglądam neta, a w tle odpalony Battlefield 2042, na biurku piwko, na balkonie czeka blancik, zero dzieci, zero stałej partnerki, sypiam nawet po 12 godzin i ogólnie nikt mnie nie #!$%@? - żyć, nie umierać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci
#takaprawda #heheszki #humorobrazkowy #rodzice #rodzina #dzieci

a chuopy jak to chuopy od razu bez gearu hell nightmare mode i tak sie żyje uguem.
#przegryw #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #takaprawda #tinder #zwiazki #seks
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja:
Beka z was samozwańcze guru, każdy sobie może powiedzieć z doopy "ty masz łatwiej niż ja więc beka z ciebie że sobie nie radzisz", nigdy nie wiadomo kto się z czym boryka w życiu.
Kisne z takich ludzi, uebie sobie coś w głowie i myśli że ma rację i każdy będzie mu przyklaskiwał
trochę beka że mimo tych wszystkich handicapów nadal jestescie takimi ofiarami losu. To o czymś świadczy.
I jak to w koncu jest przeciez jak bym napisal totalny wysryw z doopy
Buahahaha
To wy jesteście ofiarami, nie doświadczyłam nigdzie żadnych dodatków z racji mojej płci, raz na jakiś czas ktoś tylko w drzwiach przepuści. Na studiach czy w pracy liczą się umiejętności a nie genitalia, więc jeżeli uważacie, że komuś się coś udało z racji płci, to najwyraźniej nie potraficie dopuścić do siebie myśli, że
No, w piertoleniu kocopołów to na pewno. Dziwicie się że Kobiety zaczynają mieć wyebane w kosmos ego, ale prawda jest taka że muszą takie mieć by je byle kto swoim wyebanym ego nie stłamsił i nie zdeptał, bo sobie ubzdural, że skoro jest samcem to już jest lepszy od samicy i mu się wszystko należy. Potem szok niedowierzanie, że jednak nie ma nic za darmo
zostalo juz setki razy potwierdzone ze bycie good boiii nie oplaca się, w żadnym aspekcie życia.