Aktywne Wpisy
Noniusz +5
Czy jeśli jako #niebieskiepaski oczekujecie od swoich #rozowepaski golenia nóg, to czy analogiczne oczekiwanie w drugą stronę (tj. żeby niebieski golił nogi) jest w porządku? Ciekawi mnie opinia obu stron.
#zwiazki
#zwiazki
Czy jeśli różowy goli nogi, to uzasadnionym jest żeby oczekiwała tego samego od niebieskiego?
- jestem różowym - tak 4.7% (114)
- jestem różowym - nie 6.4% (156)
- jestem niebieskim - tak 17.7% (433)
- jestem niebieskim - nie 71.2% (1742)
sandra925 +106
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykopy: zobaczcie co za dzicz?! Jak tak można?!
BLM: niszczy pomniki
Wykopy: zobaczcie co za dzicz?! Jak tak można?!
Polska: niszczy sowieckie pomniki, również te na cmentarzach
Wykopy: buhehehe ale kacapów piecze dupa iks deeee
Rosja: nie wpuściła Polaków na polski cmentarz
Wykopy: REEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
Rozwaliliśmy kilka pomników, w imię czego? Po co? Żeby KACAPY piekła dupa? Żeby jeszcze bardziej się przymilić, od naszych ukraińskich braci?
Jaki mamy bilans, tego kretyńskiego zachowania?
To co udało się uzyskać w Rosji i na Białorusi, miejsca pochówku i pamięci o zamordowanych Polakach są teraz niszczone ale za to na Ukrainie, szczątki zamordowanych Polaków dalej walają się po polach, lasach, leżą w studniach…
No ale ważne, że „kacapów piecze dupa”...
#4konserwy #ukraina
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
a po co komu groby, na Ukrainie Polacy nie mają grobów a tobie to nie przeszkadza
@Opipramoli_dihydrochloridum: Maja?
@Opipramoli_dihydrochloridum: Wejdz sobie na wikipedie xD
Wszyscy wiemy, więc powiedzmy to głośno: rosjanie są na poziomie kulturowym Aborygenów australijskich sprzed przybycia Brytyjczyków. Żadni z nich nie zasługują na swoje państwo.
@Opipramoli_dihydrochloridum: Ale to nie znaczy, ze nie polskich cmentarzy na Ukrainie, sa i jest ich troche
lepiej żeby każdy wiedział, czym są te pomniki i dlaczego stoją u nas w kraju, niż byśmy się zachowywali jak banda dzikusów
@pogromca_krasnali: i dlatego w Rosji zmordowani Polacy mają swój cmentarz, są również miejsca upamiętniające zbrodnie na Polakach a na Ukrainie nie ma,
dlatego Ruskie to nasz wróg a Ukraińcy to nasi bracia
@Opipramoli_dihydrochloridum: Ni mają, te zwierzęta zburzyły prawie wszystkie polskie groby.
Tak, rosjanie to wróg Europy. A co się robi z wrogiem? Albo wściekłym psem, bo do tego im bliżej?