Wpis z mikrobloga

Zawsze rozpier***a mnie to jak ktoś nawołuje do rozliczenia sprawców Covidowego cyrku i nagle pojawia się mądry pisząc "haha już dawno po pandemii a szury dalej rozpamiętują xddd".
Nadmiarowe zgony, całkowite zeszmacenie konstytucji, wybory kopertowe, ganianie Polaków po galeriach za brak szmaty na twarzy, loteria szczepionkowa, cała akcja "szczepimy się", wały w postaci szwalni maseczek, respiratory od handlarza bronią i wiele wiele innych.
Chyba oczywiste że normalni ludzie domagają się wyjaśnień i rozliczenia bandy stojącej za tą farsą? Czy jestem w błędzie, bo już nie ogarniamy myślenia niektórych. Przyjdzie taki jeden z drugim, zbagatelizuje sprawę i dyskredytuje op'a, no bo przecież już dawno po, można się rozejść. To że wam podobało się dymańsko bez mydła, nie oznacza tego że reszta nie będzie domagać się wyjaśnień, nie mierzcie wszystkich swoją miarą. Skoro tak się wam to podobało trzymanie za mordę i bycie po butem to wyjedzcie do Korei lub Chin, tam zaznacie spokoju czując bat nad plecami, ale przecież tego chcecie. Brak słów.
#koronawirus #covid19 #jakzyc
  • 20
@Wraczek: Dali się zrobić na wirusa o iluzorycznej śmiertelności z którego media zrobiły nową dżumę a później na cztery dawki dwudawkowego placebo dopuszczonego tylko dlatego że była niebagatelna kasa do zarobienia na covidowej panice więc będą do końca wypierać. Przygotuj się że w przyszłości rządy do spółki z mediami odwalą podobną akcję (niekoniecznie z wirusem) to ci sami durnie znowu się nabiorą i później będzie ten sam syndrom wyparcia.
@Tagnk: oj tak bardzo to, ktos wkleja jakies szurskie gowno, komentarze "szury znowu maja racje, a wy co dalej w maskach? owieczki hehe lasy wam znowu zamkna", gdzie jest cokolwiek o rozliczaniu, analizowaniu afer rzadu w czasie covidu? nie ma, tylko za rok znowu bedzie linkowany post tego typu z podsumowaniem ze przeciez szury chcialy rozliczac, i sie tak toczy koleczko #!$%@?, zmiany wersji wydarzen i analizy wstecznej, byle tylko wyszlo
@Wraczek: sam się nabrałem na początku zarazy, że te lockdowny, maski czy dezynfekcje mają rację bytu ale jak zobaczyłem jakie cyrki się zaczęły #!$%@?ć to zmieniłem zdanie ale covidianie lubią odkopać jakieś np. moje stare wpisy gdy dałem się zmanipulować.. Wstyd mi. Dobrze, że chociaż uwierzyłem mojemu lekarzowi, że nie muszę przyjmować preparatu bo jestem młody silny i zdrowy :-) myślę, że zabiłem też nie jedna babcie wychodząc na pizze w
Przyjdzie taki jeden z drugim, zbagatelizuje sprawę i dyskredytuje op'a

@Wraczek: Ale przecież o to chodzi, tak to działa, jest dyskusja na jakiś temat, nagle wtrącany jest jakiś argument dotyczący promila przypadków i całe emocje idą w gwizdek. Ludzie zaczynają się na siebie nakręcać. I cyk w ten oto sposób zostali rozegrani a nic nie zostało załatwione.
@xqwzyts: sam szumowski przyznał że maseczki nic nie dają. Gdy zamknięto lasy i parki, zastosowałem się nawet do tego absurdu, coś to dało? Zalecenia były takie żeby wytresować społeczeństwo, co się w znacznej mierze udało, przy aprobacie zwolenników zamordyzmu, którzy sami donosili na tych drugich, absolutnie obrzydliwe społeczeństwo.
@Wraczek niewolnicy już nie pamietajo a Ty dalej rozpamiętujesz. Serio ważniejsze jest dla Ciebie prawo? Jak dla mnie łamanie konstytucji, brak możliwości dostania się do lekarza czy szpitala, zakaz wchodzenia do lasu albo mycia samochodu na myjni to mała cena za to że nie bylo tu drugiego Bergamo xd
@Tagnk

>"haha już dawno po pandemii a szury dalej rozpamiętują xddd".

@Wraczek: Jeszcze nie widziałem, by ludzie tak pisali, gdy ktoś wspominał o aferach. Prędzej jak jakiś czarmander pisał o "covidianach" czy o innym "szury miały racje".

było co najmniej kilka razy.