Wpis z mikrobloga

@Kauabanga: super, ja chce piętnować ludzi którzy atakują konfederację, pokażesz mi atak na konfederację? Ja chcę z całego serca taki atak zobaczyć i piętnować ;)
@Kauabanga: Konfabulacja jest takim zagrożeniem dla PiSu, że jak w Sejmie jest głosowanie nad uchyleniem immunitetu pisowskiemu politykowi to głosują przeciw, jest takim zagrożeniem dla interesów PiSu, że ostatnio nawet zagłosowali ZA ustawą, która jeszcze bardziej betonuje pisowskie interesy i układziki w Lasach Państwowych xDDDD
jak w Sejmie jest głosowanie nad uchyleniem immunitetu pisowskiemu politykowi to głosują przeciw

@Normie_Lurker: glosuja przeciw lub wstrzymuja sie za odebraniem immunitetu kazdego posla, nizaleznie od partii.

zagłosowali ZA ustawą, która jeszcze bardziej betonuje pisowskie interesy i układziki w Lasach Państwowych

@Normie_Lurker: mozliwe jest ze maja takie samo zdanie czy maja ZAWSZE glosowac przeciwko pisowi?
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

glosuja przeciw lub wstrzymuja sie za odebraniem immunitetu kazdego posla, nizaleznie od partii.

@Kauabanga: dlaczego tak brzydko kłamiesz?
tu masz na przykład głosowanie nad uchyleniem immunitetu posłance, która w geście protestu przeciwko pedofili w KK powiesiła dziecięce buciki na brami kościelne, wtedy dzięki głosom tych szurów udało się uchylić mandat, więc dlaczego kłamiesz mówiąc, że się wstrzymują albo głosują przeciw?
https://www.sejm.gov.pl/sejm9.nsf/agent.xsp?symbol=glosowania&NrKadencji=9&NrPosiedzenia=53&NrGlosowania=58

mozliwe jest ze maja takie samo zdanie czy maja ZAWSZE
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.