@NicolasLatifi: Na Matrixie byłem 3 razy, większość późniejszych hitów widziałem w IMAX, w domu mam ekran 140 cali... Nie, nie ma takich filmów u mnie co bym żałował...
@WLADCA_MALP: dla mnie kino to nie tylko obraz, dźwięk również jest bardzo ważny. Nie ma takiego sprzętu do zamontowania w domu który mógłby się równać z IMAXem czy Dolby Atmos
@NicolasLatifi: prawda, ale w chacie mam lepiej niż w niejednym studyjnym kinie albo małomiasteczkowym, dlatego tylko IMAX ale od JW4 nie było nic wartego takiego obrazu, nawet Oppenheimer
@NicolasLatifi: akurat incepcje złapać w kinie jest bardzo łatwo bo często organizowane są maratony nolana, sam byłem na incepcji i Interstellar tym sposobem, polecam
@NicolasLatifi: też żałowałem, że nie widziałem Matrixa w kinie w 1999 r, ale przy okazji Matrix Zmartwychwstania, w CinemaCity grali "mini maraton" tj 1 i 4 część.
@czuczupikczu: Nic nie straciłeś.
Ode mnie pic rel.
Elo
@NicolasLatifi: też żałowałem, że nie widziałem Matrixa w kinie w 1999 r, ale przy okazji Matrix Zmartwychwstania, w CinemaCity grali "mini maraton" tj 1 i 4 część.
BEST DAY EVER ^^
Komentarz usunięty przez autora