#logikarozowychpaskow Najgorsze to jest się zauroczyć w dziewczynie, która pracuje w call center, przez to, że w takich pracach jest bardzo duży przemiał ludzi, widzi bardzo dużo chłopaków, może sobie wybierać, to Ty możesz zostać w ciągu kilku miesięcy odtrącony na boczny tor bo ona może mieć wywalone w Ciebie bo na logikę ona dłużej czasu może spędzać i w zasadzie spędza z kolesiem który może się jej podobać w pracy niż z Tobą po pracy xD ( ͡°ʖ̯͡°) eh...
@wakxam: Oczywiście, kobieta może nawet poznać i zobaczyc innego samca na ulicy, dlatego zakaz wychodzenia z domu, a jak już to tylko z Jankiem i z zawiązanymi oczami xD
podoba mi się na tym windows 11 że jak się zawiesi explorator plików i się go ubije przez task manager bo nic innego nie da rady zrobić to wtedy znika pasek zadań, menu start, pulpit i wszystko
Dostałam pracę (。◕‿‿◕。) Rok temu zarabiałam ledwie 3000 zł mimo że biegałam z jednego miejsca do drugiego. Od jakiegoś czasu jest 5000 zł a od maja będzie prawie 7000 zl乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Może dla innych to niewiele ale dla mnie to duży postęp.
#rozowepaski #zwiazki #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #p0lka #pracbaza
Jak ktoś cię kocha to nie szuka dookoła lepszej opcji
Komentarz usunięty przez autora Wpisu