Wpis z mikrobloga

Nie chcę już chyba być w żadnej relacji z facetami, jak o tym myślę to jakoś mi słabo. I przypomina mi się ten smutek, że byłam tyle lat z jedną osobą i długo mi zajęło, aby chociaż na co dzień o tym nie myśleć. Miałam wtedy tyle marzeń, wizji, zbudowaną przyszłość… By uświadomić sobie, by nic z tego o czym marzyłam w najbliższym czasie mnie nie czeka. I jeszcze jakoś dzisiejszy sposób tworzenia relacji do mnie nie przemawia. Nie wiem czy jeszcze kiedyś otworzę się na uczucie( ͡° ʖ̯ ͡°). #zalesie #zwiazki
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tesknilam_: Nie zakładaj, że kolejna relacja będzie taka jak poprzednia. Nabyłaś doświadczenie i wiesz jakich błędów nie popełniać, na co zwracać uwagę. Też zostałem zniszczony psychicznie i przez jakiś czas miałem "wstręt", ale teraz myślę, że szkoda by nie spróbować o wiele lepszej relacji z kimś o wiele lepszym (bo czemu by nie?)
  • Odpowiedz
Nie chcę już chyba być w żadnej relacji z facetami, jak o tym myślę to jakoś mi słabo

@tesknilam_: idź do tego psychiatry lepiej, a nie swoje durne, chore przemyślenia tutaj piszesz, zatruwając ludziom egzystencję
  • Odpowiedz