Wpis z mikrobloga

Jak nie jeździć po autostradzie w kilku krokach:
1) jedź za ciężarówkami,
2) gdy ktoś cie wyprzedzi wsiądź mu na zderzak i migaj światłami,
3) profit ???

Taka sytuacja z wczoraj na A4 w kierunku Wrocławia. Lewy pas wolny po horyzont, po co nie wyprzedzasz jak potem ci przeszkadza jak ktoś inny wyprzedza? SG9704V
Najwyraźniej muszę jeszcze zainwestować w tylną kamerkę.
#kierowcy #polskiedrogi #prawojazdy #polscykierowcy
warzkos - Jak nie jeździć po autostradzie w kilku krokach:
1) jedź za ciężarówkami,
2...
  • 8
Zainwestuj

@PlanetHell: zainwestuję

udokumentowane w zamieszczonym filmie

Jedynie można wywnioskować po tym, jak szybko mnie wyprzedza, gdyby była większa odległość to dojechanie do mnie by mu dłużej zajęło.
Ogólnie nie robił bym takiego nakładu (zgranie, edycja filmu, zamieszczenie na wypok) żeby jakiegoś losowego typa zamieścić w internecie
@warzkos: Jak wyprzedzam i ktoś mi siada na zderzaku to wtedy przestaję przyspieszać, delikatnie odpuszczam gaz, całankolumna po prawej stronie mnie minie i dopiero wtedy się za nimi chowam wpuszczając poganiacza, polecam gotują się wtedy XD
Jak wyprzedzam i ktoś mi siada na zderzaku to wtedy przestaję przyspieszać, delikatnie odpuszczam gaz, całankolumna po prawej stronie mnie minie i dopiero wtedy się za nimi chowam wpuszczając poganiacza, polecam gotują się wtedy XD

@kikiton: na koniec po tym wszystkim warto wrócić od razu za poganiacza i też zacząć mu mrugać. Fajnych zwarć w resztkach mózgu wtedy dostają.
na koniec po tym wszystkim warto wrócić od razu za poganiacza i też zacząć mu mrugać. Fajnych zwarć w resztkach mózgu wtedy dostają.

@Krupier: Typowa patologiczna odpowiedź patologicznego kierowcy i starego grzyba xD Naucz sie jeździć dzbanie to nie będą ci na tyłku siedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)