Aktywne Wpisy
concierge +2
damian101 +1
#ufo Ostatnio na Reddicie pojawiają się filmiki z żółtymi światłami na niebie. Dlaczego o tym piszę? Bo dosłownie wczoraj widziałem coś podobnego w Polsce. Były to dwa albo trzy żółte, okrągłe światła, które od razu przykuły moją uwagę, gdy siedziałem obok okna, ale zanim zdążyłem lepiej się im przyjrzeć, zniknęły.
Znów będziemy mieć to piekło, niekończącą się spirale lewactwa i absurdu, z którego nigdy nie wyjdziemy. Ja już nie wytrzymam czterech kolejnych lat tego cyrku.
Weźcie coś zróbcie. To tylko niby sondaże, a potem wynik jest taki jak one pokazują.
Tyle ile przerzylem rządów popisu, czyli de facto lewaków to już max co jestem w stanie znieść. Kolejnych plusów, podatków, wściekłego rozsypywania pieniędzy z helikoptera, zamordyzmu w stylu COVida, agendy "nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy" i ubogacania kulturowego oraz robienia wszystkiego pod c i p ę nie zniosę już więcej.
Powiedzcie, że mi się to śni. Czy to piekło kiedyś się skończy?
#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #lewackalogika #bekazpisu #agenda2030 #klausschwab #ekonomia #polityka #gospodarka #klausschwab #nwo #wef #teoriespiskowe
@Ynfluencer: więcej spadochroniarzy z pisu na listach. Co mogło pójść nie tak.
Btw, pałowanie wiplera na ponad pół roku przed wyborami to nie jest najmądrzejsza rzecz no ale nie wymagam mądrości od kucy wykopowych.
@Ynfluencer: Konfa sama się osłabia, strategiczne decyzje i wpuszczanie jakiegoś mułu na listy. Członków rodzin to rozumiem, przynajmniej nowe twarze, ale jakieś znowu Wiplery i babka z Pisu xD masakra kto o tym zdecydował.
Tak samo aroganckie wywiady Mentzena ostatnio, gdzie przeciąga to swoje mruganie jak idiota i w ogóle nie odnosi się do pytań.
@Ynfluencer: brzmisz jakbyś miał 17 lat.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ynfluencer: zgadzam się, Polacy to ekonomiczni analfabeci, a szczególnie ci którzy wierzą konfie na słowo