Wpis z mikrobloga

Nie no nie. Znów to samo. Przed samymi wyborami osłabienie Konfederacji w sondażach.

Znów będziemy mieć to piekło, niekończącą się spirale lewactwa i absurdu, z którego nigdy nie wyjdziemy. Ja już nie wytrzymam czterech kolejnych lat tego cyrku.

Weźcie coś zróbcie. To tylko niby sondaże, a potem wynik jest taki jak one pokazują.

Tyle ile przerzylem rządów popisu, czyli de facto lewaków to już max co jestem w stanie znieść. Kolejnych plusów, podatków, wściekłego rozsypywania pieniędzy z helikoptera, zamordyzmu w stylu COVida, agendy "nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy" i ubogacania kulturowego oraz robienia wszystkiego pod c i p ę nie zniosę już więcej.

Powiedzcie, że mi się to śni. Czy to piekło kiedyś się skończy?

#konfederacja #bekazlewactwa #wybory #lewackalogika #bekazpisu #agenda2030 #klausschwab #ekonomia #polityka #gospodarka #klausschwab #nwo #wef #teoriespiskowe
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie no nie. Znów to samo. Przed samymi wyborami osłabienie Konfederacji w sondażach.

@Ynfluencer: więcej spadochroniarzy z pisu na listach. Co mogło pójść nie tak.

Btw, pałowanie wiplera na ponad pół roku przed wyborami to nie jest najmądrzejsza rzecz no ale nie wymagam mądrości od kucy wykopowych.
  • Odpowiedz

@Ynfluencer: Konfa sama się osłabia, strategiczne decyzje i wpuszczanie jakiegoś mułu na listy. Członków rodzin to rozumiem, przynajmniej nowe twarze, ale jakieś znowu Wiplery i babka z Pisu xD masakra kto o tym zdecydował.
Tak samo aroganckie wywiady Mentzena ostatnio, gdzie przeciąga to swoje mruganie jak idiota i w ogóle nie odnosi się do pytań.
  • Odpowiedz
Tyle ile przerzylem rządów popisu, czyli de facto lewaków to już max co jestem w stanie znieść. Kolejnych plusów, podatków, wściekłego rozsypywania pieniędzy z helikoptera, zamordyzmu w stylu COVida, agendy "nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy" i ubogacania kulturowego oraz robienia wszystkiego pod c i p ę nie zniosę już więcej.

@Ynfluencer: brzmisz jakbyś miał 17 lat.

Powiedzcie, że mi się to śni. Czy to piekło kiedyś się skończy?
  • Odpowiedz
  • 37
@Ynfluencer: To niech wreszcie przyjdzie ktoś kto poza kilkoma słusznymi postulatami nie ma całego zaplecza religijnego s----------a i bandy odklejeńców na listach, po których nie wiadomo czego się spodziewać. Dopóki tego nie będzie to ludzie będą głosować na mniejsze zło.
  • Odpowiedz
  • 33
@Ynfluencer: Dzięki za słowa uznania. Sorki, nie zagłosuję na partię, która otwarcie mówi, że chce wprowadzić prawo oparte na odklejkach religijnych, a ich główni przedstawiciele publicznie opowiadają o wychodzeniu z Unii czy przymilają się do Putina. Z dwojga złego wolę nawet to co jest teraz niż państwo kościoła katolickiego miziające się z ruskimi śmieciami.
  • Odpowiedz
@9Japko9: No jak agenda2030 je fałszuje to jest taki efekt. Wszystko wyreżyserowali, że niby na końcu znów musi wygrać PoPis, bo tam mają już ludzi, którzy już ich słuchają. Nie będą musieli urabiać kolejnych.
  • Odpowiedz
  • 11
@Ynfluencer: No tak, bo to wcale nie wina samej konfy, która kompletnie porzuciła temat finansów (gdzie projekty ustaw o VAT, CIT, ZUS, itp?) na rzecz religijnych bzdur i wciągania rodzin i ex-pisowców na listy. Niby czym to się ma różnić od pisu?
  • Odpowiedz
  • 10
@Ynfluencer: No, znowu to samo - na starcie zarzutka paroma fajnymi pomysłami, po czym z szafy wysypują się szkielety. Dobrze, że tym razem stało się to przed wyborami to ludzie mają czas zmienić wybór.
  • Odpowiedz
@Ynfluencer: Zabawne, identyczne jojczenie czytałem w 2015 roku, tyle że wtedy jego autorami byli fani Pawła Kukiza oburzający się, że ludzie nie chcą tłumnie popierać "jedynej nadziei na rozbicie systemu".
  • Odpowiedz
@Ynfluencer: Piekło to by dopiero jakby cokolwiek z postulatów Konfy weszło w życie - nie ma w tej chwili drugiej tak złej partii i tak złego wyboru w tym kraju. Nawet PiS jest lepszy i bardziej ogarnięty od nich, a to jest kurna wyczyn.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: No tak, ekonomia w wykonaniu PiSu i licytacja z KO kto da większy socjal to jest ekonomiczny majstersztyk dosłownie. Wszystkie lesnie dziadki z uniwersytetów ekonomicznych z grzybem na głowie byliby wniebowzięci.
  • Odpowiedz