Aktywne Wpisy
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Czy ja jestem jakiś dziwny, że wymagam od laski, z którą jestem w związku, że da mi znać że idzie na imprezę? Nic nie zabraniam, nawet nie chodzi o to żeby pytała o pozwolenie, po prostu fajnie byłoby wiedzieć co robi moja dziewczyna. Mam 21 lat, to moja pierwsza laska, nie wiem czy mam spaczona wizję związku. Ale aktualnie to czuje się tak, że spotykam się z nią w
Przesadzam?
- Tak 8.9% (110)
- Nie 81.1% (998)
- Sprawdzam 10.0% (123)
RudyPele +188
"Robert dzisiaj wychodzę na kurs tańca z tym nowym kolegą Adebayo, kazał cię pozdrowić, a i pamiętaj przygotuj kolacje dla dziewczynek i poczytaj im na dobranoc, powodzenia jutro na meczu, kocham cie"
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
#pilkanozna #blackpill #redpill #heheszki #pilkanozna
#przegryw
Matka (cale zycie pracowala na rano) mowila ze kilka lat i sie przyzwyczaje. Po zianie roboty (zmianowej) od jakis 6 lat mam glownie na rano. Moje pytanie - ile to jest kilka? :PP
Teraz od dluzszego czasu tylko na rano. Dramat. A najgorsze jest to ze organizm nawet w dni wolne postanawia sie obudzic bez budzika :/
Ja wole przespac 4h pomiedzy 5 rano a 9 niz 8h w nocy i wstac o 5.
@gorzki99: gratuluję. Masz ten słynny naturalny rytm dobowy. Teraz naucz się wstawać też w tygodniu bez budzika i będziesz zawsze chodził wypoczęty.
@Majkel2008: Chcesz sie zamienic? Ja jestem chetny. BTW masz za free budzenie sie w tygodniu bez budzika bo juz tak mam. Tylko za cholere nie jestem wypoczety.
Bo inna strona mojego trybu jest taka ze nie zasne przed 24-1. A dlaczegonie zasne? Bo jestem tak wykimany po robocie ze jak
@Majkel2008: 15 min. 5:55 pobudka a 6:10 kumpel w aucie pod domem czeka.
Moja matka tez zawsze wstawala 1-1,5h przed wyjsciem. Musiala sie herbaty napic, zapalic, czasem cos zjesc. Ja wstaje - lazienka: siku i woda na pysk. Ubieram sie i wychodze. Wole sie wyspac niz pic herbate :P
@Kubinek: Przecież musisz go odespać więc wcale nie taki calutki. A jeszcze latem kiedy jest w dzień najcieplej to się wcale dobrze nie śpi.
@gorzki99: ja tak samo się przez wiele lat męczyłem z zasypianiem w tych godzinach, dopóki nie zacząłem pełnej suplementacji magnezem (obniża kortyzol i ciśnienie krwi) i przestałem spożywać posiłki na 3h przed pójściem spać (trawienie utrudnia obniżenie temperatury organizmu, niezbędnej
@Majkel2008: Ej ale pzeciez napisalem ze wstaje 15 min przed wyjsciem z domu...
@Kubinek: No to w większości tak nie ma tylko ma dzień po dniu zmianę więc niespanie 1 dzień odpada.
Twoja mama widzisz jest sprytniejsza od ciebie. Nie idzie do pracy zaraz po obudzeniu się, bo by jej poranek zbrzydł. Wstań sobie normalnie 2h przed pracą i porób to co normalnie robisz wieczorem. Nie wiem co ty tam robisz. Pooglądaj serial albo pograj w gierki. A potem na luzie idź do pracy,
Co do mnie. Mam wstac 2h przed wyjsciem do roboty? Czyli o 4? Kladac sie o 12? No to dopiero bede wyspany ze hej :)
Jak wspomnialem - malo kiedy udaje mi sie zasnac przed 12.
Te 15 min to zaden pospiech dla mnie. Mnie nie wkurza ze mam malo czasu zeby se wyrobic, bo czasu mi