Wpis z mikrobloga

https://media.discordapp.net/attachments/985637486627803136/1142148058478559322/1692376964134729.png?width=324&height=701
https://media.discordapp.net/attachments/985637486627803136/1142148759925563583/1692377480068166.png?width=324&height=701

Jakiś typek co gra napisał swoje pierwsze wrażenia. W skrócie podobno rozkręca się wolno, aby nie obrzucić gracza od razu wszystkimi mechanikami, ale i tak tego jest tyle, że jest przytłaczające. Więc jest trochę dziwnie na początku, ale jak już wejdzie główna fabuła to robi się bardzo ciekawie.

Podobno wygląda niesamowicie jak na grę Bethesdy i przez pierwsze 15h "nie miał żadnego buga".

#starfield #xbox #pcmasterrace
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yeradd: na tej długiej prezentacji twierdzili że to najmniej zabugowana gra jaką zrobili. Widocznie to understatement ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale równie dobrze chłop może sobie p-------ć, chyba że to ktoś znany z reputacją, ale co wtedy z NDA?
  • Odpowiedz
@yeradd: Z bugami tez jest tak, że jeden ma danego buga a inny gracz nie. Ja np. w cyberpunku 2077 miałem bardzo mało bugów, a teraz w BG3 trochę ich mam - mimo, że gra uchodzi za całkiem dopracowaną. Więc to różnie bywa. Jednak fakt faktem premiere trochę przekładali, nie musieli robić wersji na ps5, więc też mieli trochę więcej sił i czasu aby dopracować pozostałe wersje.
  • Odpowiedz
  • 2
@PieceOfShit: to Tyler McVicker, gościu ma kanał na youtubie z 350k subskrypcji, więc to nie jest jakiś noname, który by całkowicie zmyślał. Pewnie trochę łamie NDA robiąc coś takiego, ale pewnie za to go nie dojadą bo nic konkretnego w zasadzie nie leakuje. Co do braku bugów to podobno po preloadzie wersja gry pojawia się 1.6.35.0, więc wygląda jakby naprawdę już jakiś czas ją łatali. Patrząc na to, co mówi
  • Odpowiedz
  • 0
@Variv: no tak, ale gry Bethesdy dotychczas czy taki Cyberpunk to już inny poziom zbugowania. W CP jeśli grałeś na PC i trzymałeś się tylko głównego wątku, nie bawiłeś się mechanikami to może nie były tak widoczne, ale kłóciłbym się, że i tak się je spotykało. Sam też grałem na premierę na PC i nie miałem jakoś bardzo dużo bugów, ale szczerze mówiąc to też chyba na nie się nie
  • Odpowiedz
@yeradd: Dobrze, że opóźnili premierę bo widać znaczną poprawę w animacjach postaci i animacji strzelaniu w porównaniu do poprzednich materiałów. Plus oświetlenie też poprawili. Ogólnie dobrze spożytkowali te chyba 9 miesięcy obsuwy
  • Odpowiedz