Wpis z mikrobloga

@krucjan: wykopki jebią cię jakbyś kawioru ze złotem nakupował, a to zwykła habanina może troche bio droższa. Banda debili co nie widzą jakie są zarobki a ile żywność kosztuje, sam dziś wydałem stówke w lidlu pakując zakupy do zwykłego plecaka
@Voytex nie przesadzajmy tylko jeden troll coś tam pisał. wołowina żadną droższa przecież to najtańsza możliwa z marki kerfurowej, a jajka 19 zł za 15 sztuk, nie bio kosztują po zeta za sztukę więc zaoszczędziłbym zwrotne 4 złote biorąc gówniane jajka. łosoś kosztował 8 zł, jeden z tańszych, jeszcze były w promocji brzuszki wędzone za 2 coś 100g, no normalnie produkt premium. Sery jak pisałem, po 30 zł kilo, to już żeby
@krucjan: 40$ mięso i warzywa organic w droższym sklepie. 25$ w tanim sklepie, wołowina, jajka i łosoś na promce. Tanio macie w tej Polsce nie wiem dlaczego narzekasz ()
@krucjan: Lidl, serio. Da się wyrwać ładniejsze, a czasem są takie chude jak ten twój. Cena jest zdaje się taka sama - ale krótki termin jest czasem za pół ceny, a one są sezonowane więc dzień dłużej to nawet lepiej.