Wpis z mikrobloga

@krucjan: pisząc "keto freak" miałem na myśli pozytywny sens (po to buźka lenego), bo też popieram tą filozofię. Nie wiem tylko skąd ubzdurałeś że ja ci każę to na raz zjadać?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Reynolds przecież odpowiedź jest nie do ciebie. a ja mimo wszystko nie jestem żadnym freakiem. zjem se czasem kebaba, zjem i "brudne keto", żuje gumy podczas postu, napiję się "chemicznych" napoi zero, i nie piję kawy z masłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) a już na pewno nie gadam ze znajomymi o żywieniu o keto i nie namawiam ich do diety. no chyba że jakoś naturalnie wyjdzie rozmowa albo
  • Odpowiedz
@krucjan: Faktycznie, sorki, nie zauważyłem @..... Co do "freak" to kwestia umowna, chciałem cię dowartościować, ale jak tak mocno się bronisz to ok, nie będzie "freak" :P
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Reynolds bronie się bo faktycznie społeczność na charakter nieco sekciarski, czasem wręcz szurski przez co nie dziwi mnie to że wiele ludzi ma osoby na keto za dziwaków. ja jestem zwykłym gościem, który sobie eksperymentuje z ograniczeniem węglowodanów, nie utożsamiam się z żadną społecznością.
  • Odpowiedz
@krucjan: No to w sumie tak jak ja. Ja to głównie IF i staram się trzymać relatywnie niskie węgle, nie patrząc/licząc ile kCal w tłuszczu. Nie jestem ani purystą keto ani pewnie nawet na prawdziwym keto, ale dużo mięcha to dobra sprawa
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@poczatkujacywycoopowicz kurde daj jakiś filmik, jak zjadasz 700g wołowiny, 500g sera, 15 jaj, 200g łososia, 400g śmietany, 250g pomidorów, słoik ogórków i główkę sałaty w 1,5 dnia żeby "napchać brzuchola" bo jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@poczatkujacywycoopowicz to musi ci ktoś jedzenie kupić żebyś jadła inaczej głodujesz? nie musi być filmik, daj po prostu zdjęcia tych czterech posiłków które jutro zjesz. zobaczymy czy będzie tam 700 g mięsa 500 g sera 15 jajek plus dodatki i warzywa.
chyba że ty ważysz 150 kg i faktycznie jeść 5000 kalorii dziennie I myślisz że to normalne i każdy człowiek tyle je i nie stanowi to dla niego żadnego problemu to
  • Odpowiedz