Aktywne Wpisy

tojapaweu +202
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
anoysath +306
źródło: temp_file4487237998978243927
Pobierz

![[EN] Wywiad USA twierdzi ze Iran nie byl blisko stworzenia broni jadrowej.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ef139774283de6883be8e03a0108ecfa05a84c49b33ca3212e9a4a3821a84408,q80.jpg)

Mirki jak tu jechać rowerem? z jednej strony obowiązek jazdy drogą pieszo rowerową a z drugiej buspas z napisem nie dotyczy rowerow. o co tu chodzi? mogę sobie wybrać?
źródło: temp_file2064093966288730703
Pobierz@pasta_alla_carbonara: a wyżej tak piszesz... no tak czy siak ten CPR zaczyna się za pasami, a wcześniej jest chodnik więc rowerem należy jechać po ulicy i można buspasem.
ps. edit:
aaa dobra, te 2 metry to na DDR a CPR ma mieć 2.5
Na tej ulicy, po gruntownej przebudowie, nie pojawiła się żadna infra rowerowa, bo nie było dopłaty z UE (partycypował deweloper, który magicznym sposobem kupił od Jagielloni teren pod budowę galerii i jeszcze bardziej magicznym sposobem zmienili mu warunki zabudowy na mieszkaniówkę).
Aby jechać legalnie trzeba było jechać wewnętrznym