mirko_anonim mirko_anonim 16.08.2023, 16:14:07 4 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonimNigdy nie będę miał dzieci, bo mam konserwatywne poglądy i nie chce ich mieć z kobietą dla której nie byłem pierwszym i jedynym. Prawdziwi konserwatyści, czyli tacy co żyję zgodnie z konserwatywnymi wartościami wymrą bezpotomnie. Bo nie można nazwać konserwatystą kogoś, kto jest po rozwodzie, zdradza lub uprawia #seks przed ślubem.#oswiadczenie #przegryw #blackpill #redpill #chrzescijanstwo #katolicyzm #4konserwy #konfederacja #zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: RamtamtamSi· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
Szyszkalogin Szyszkalogin 16.08.2023, 16:14:44 via Android 0 + @mirko_anonim no i git mordeczko z farszem
mirko_anonim mirko_anonim 16.08.2023, 16:16:41 via mirko.proBOT 0 + ✨️ Autor wpisu (OP): no i git@Szyszkalogin: noPokaż całość
nad__czlowiek nad__czlowiek 16.08.2023, 16:18:11 via Wykop 1 + konserwatywne poglądy Nigdy nie będę miał dzieci@mirko_anonim: zajebisty konserwatyzm xD
Njal Njal 16.08.2023, 16:46:46 via Android 3 + Konserwatyści [...] wymrą bezpowrotnie @mirko_anonim ooo, super, poprawiłeś mi humor, dzięki Mirek (。◕‿‿◕。)
antoni-lesniewski antoni-lesniewski 16.08.2023, 18:17:50 via Wykop 4 + @mirko_anonim: źródło: d5490aa88220989778bec607e92f6d09 Pobierz
mirko_anonim mirko_anonim 17.08.2023, 09:20:18 via mirko.proBOT 0 + Anonim (nie OP): Ale chociaż OP nie jest hipokryta. Za to szanuje. ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nigdy nie będę miał dzieci, bo mam konserwatywne poglądy i nie chce ich mieć z kobietą dla której nie byłem pierwszym i jedynym. Prawdziwi konserwatyści, czyli tacy co żyję zgodnie z konserwatywnymi wartościami wymrą bezpotomnie. Bo nie można nazwać konserwatystą kogoś, kto jest po rozwodzie, zdradza lub uprawia #seks przed ślubem.
#oswiadczenie #przegryw #blackpill #redpill #chrzescijanstwo #katolicyzm #4konserwy #konfederacja #zwiazki #malzenstwo #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Szyszkalogin: no
@mirko_anonim: zajebisty konserwatyzm xD
@mirko_anonim ooo, super, poprawiłeś mi humor, dzięki Mirek (。◕‿‿◕。)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi