Aktywne Wpisy
JanDzbanPL +4
Kiedyś potrafiłem wypić po 3/4 monstery dziennie a dziś po 1 już boli mnie głowa. Co jest nie tak? #przegryw
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
It's over dla każdego chłopa, który ma ponad 22 lata, jest zwykłym gościem z zainteresowaniami.
Przez 1.5 miesiąca miałem na Tinderze 3 profile, jeden zakolaka z zainteresowaniami, jeden swój, z własną mordą oraz trzeci, Jeremiego, lat 19 - studenta UW z bardzo dobrą według dzisiejszych standardów mordą i z zainteresowaniami pod tytułem ramen i siłownia XD
AŻ SIĘ NIE SPODZIEWAŁEM, ŻE ZOSTANĘ TAK ZMIENIONY TYM CO SIĘ #!$%@? XDDDD
#przegryw taki jak Ja, czy Ty - będziemy walić konia i nic poza tym, dla przeciętnych ludzi są tylko grube paskudne lochy, samotne matki i jakieś #!$%@? albo po prostu brzydkie laski.
Zaplusujcie, zawołam na wyniki mojego eksperymentu, wraz ze screenami i zdjęciami mord, które były użyte na każdym profilu.
Dobranoc, o ile można mieć dobrą noc ze świadomością, że całe życie zgnije się w samotności i nigdy nikt nie będzie Was pożądać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder
Plusuję bo ciekaw jestem tych Twoich półrocznych statystyk.
@BanbaBanba: no to już wiesz czego szukać, lol
Zgrywasz bystrzaka, a chyba nigdy z piwnicy nie wyszedłeś. Wyjdź czasem na ulicę, to zobaczysz, że niektórzy brzydale też mają partnerki i to niekoniecznie jakieś wyjątkowo brzydkie. Poza tym znam osobiście fajne dziewczyny, które nie są zbyt atrakcyjnie i też są
@BanbaBanba: właśnie to sa ciekawe zainteresowania. Masz dobrą sylwetkę i lubisz wychodzic na miasto co można juz dokumentować na instagramie.