Wpis z mikrobloga

Jestem na ukończeniu pewnego badania na Tinderze, któremu poświęciłem pół roku. Wyniki są przykre, przerażające i potwierdzają w 300% #blackpill
It's over dla każdego chłopa, który ma ponad 22 lata, jest zwykłym gościem z zainteresowaniami.
Przez 1.5 miesiąca miałem na Tinderze 3 profile, jeden zakolaka z zainteresowaniami, jeden swój, z własną mordą oraz trzeci, Jeremiego, lat 19 - studenta UW z bardzo dobrą według dzisiejszych standardów mordą i z zainteresowaniami pod tytułem ramen i siłownia XD
AŻ SIĘ NIE SPODZIEWAŁEM, ŻE ZOSTANĘ TAK ZMIENIONY TYM CO SIĘ #!$%@? XDDDD
#przegryw taki jak Ja, czy Ty - będziemy walić konia i nic poza tym, dla przeciętnych ludzi są tylko grube paskudne lochy, samotne matki i jakieś #!$%@? albo po prostu brzydkie laski.
Zaplusujcie, zawołam na wyniki mojego eksperymentu, wraz ze screenami i zdjęciami mord, które były użyte na każdym profilu.

Dobranoc, o ile można mieć dobrą noc ze świadomością, że całe życie zgnije się w samotności i nigdy nikt nie będzie Was pożądać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tinder
  • 50
  • Odpowiedz
@BanbaBanba: To raczej nic odkrywczego, że w aplikacji randkowej, która przypomina wystawę w hipermarkecie, najważniejszy jest wygląd. Gdy już przejdziesz ten pierwszy "check" to następuje ewentualny, dodatkowy po potencjalnych przychodach i tyle. Każda panna szuka "topowego produktu" ¯\(ツ)/¯

Plusuję bo ciekaw jestem tych Twoich półrocznych statystyk.
  • Odpowiedz
@BanbaBanba: Ratunek dla potencjalnie brzydkiego chłopa to posiadanie dobrej firmy. Mam kilku znajomych którzy uroda nie grzeszą ale poznali fajne kobiety które szukały po prostu stabilności i bezpieczeństwa. Ale fakt jest taki żeby poznać dziewczynę bez dziecka i w normalnym wieku (do 35) przy brzydkim profilowym i braku nieruchomości jest obecnie niemożliwe. Ja już dałem sobie spokój z różowymi lv34 i mieszkanie u rodziców praktycznie skreśla mnie na starcie .
  • Odpowiedz
@revoolution

@BanbaBanba: przecież tak jest od zawsze, facet ze sklepanym ryjem raczej będzie miał ciężko znaleźć piękną kobietę, czego ty oczekiwałes? Potrzebowałeś do tego przeprowadzać badania? W łeb się stuknij

Zgrywasz bystrzaka, a chyba nigdy z piwnicy nie wyszedłeś. Wyjdź czasem na ulicę, to zobaczysz, że niektórzy brzydale też mają partnerki i to niekoniecznie jakieś wyjątkowo brzydkie. Poza tym znam osobiście fajne dziewczyny, które nie są zbyt atrakcyjnie i też są
  • Odpowiedz