Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +583
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +698
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Pracuję jako #programista15k i zastanawiam się czy na B2B będę miał zdolność kredytową. Pozdro.
#kredythipoteczny
Banki różnie wymagają czas działania JDG, niektóre minimum 2 lata (np ING) inne rok, nie wiem czy jakiś bank akceptuje poniżej roku.
Co do samej zdolności to na ryczałcie leci ona w dół, ale dwa banki (Pekao i Alior) liczą ją najlepiej.
Ja brałem jeszcze przed planami na BK2%, dzięki niemu zdolność chyba idzie trochę do góry bo jednak mniejsze raty są, ale za to ceny mieszkań poszły w
Co do tych dwóch banków to miałeś na myśli Aliori PKO czy Pekao ?
Tak doradcę kredytowego wezmę tak czy siak, nie decydowałbym się na mieszkanie na podstawie wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°
co do ING to nieważne jest że widzą u siebie wpływy a samą biurokrację i sztywne wymogi 2 lat
jak ja brałem to ING miało chyba najlepsze warunki kredytu ale brakowało mi niewiele do granicy dwóch lat i nie chcieli dać mimo że mój doradca gadał z nimi i dodatkowo u ich agenta wnioskował o obniżenie delikatne wymagań, bo zdolność miałem tylko czasu