Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +12
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #korposwiat #silownia #trenerpersonalny #zwiazki #blackpill #tinder
Ostatnio gadałem z moim kumplem #trenerpersonalny i mówił mi co nieco o swoim zawodzie.
Gość ma lekko ponad 30 lat, prowadzi własną JDG jako trener personalny (trener zewnętrzny, płaci ryczałt siłowniom za trenowanie ludzi) ok 2000 obserwujących na insta, ładuje trochę
Ostatnio gadałem z moim kumplem #trenerpersonalny i mówił mi co nieco o swoim zawodzie.
Gość ma lekko ponad 30 lat, prowadzi własną JDG jako trener personalny (trener zewnętrzny, płaci ryczałt siłowniom za trenowanie ludzi) ok 2000 obserwujących na insta, ładuje trochę
JanLaguna +151
Upadek Hamy. Rebelianci maszerują dalej, na Hims i Damaszek. RECAP
1. Ok. godziny 14 Hama została zajęta przez rebeliantów. Odwrót armii rządowej nie wygląda na zorganizowany, znowu panuje chaos, panika i brak koordynacji między poszczególnymi jednostkami.
2. Po upadku Hamy, rebelianci mają otwartą drogę na południe, do oddalonego o ok. 40 km Hims. W odróżnieniu od Hamy, Hims to trudniejszy teren do obrony. W okolicy Hims przez lata funkcjonowały oddziały rebelii, a wiele miejscowości
1. Ok. godziny 14 Hama została zajęta przez rebeliantów. Odwrót armii rządowej nie wygląda na zorganizowany, znowu panuje chaos, panika i brak koordynacji między poszczególnymi jednostkami.
2. Po upadku Hamy, rebelianci mają otwartą drogę na południe, do oddalonego o ok. 40 km Hims. W odróżnieniu od Hamy, Hims to trudniejszy teren do obrony. W okolicy Hims przez lata funkcjonowały oddziały rebelii, a wiele miejscowości
Sen się skończył bo ten Włoch z nią zerwał i miał już jak zrywał nowa dziewczynę. Wyjechał do Włoch, do siebie. Powiedział, ze bycie osoba publiczna to nie dla niego.
A Polka jak to Polka, dalej musi szukać księcia albo upaść na ziemie ze snu Włoskiego w Milanie
#againmilan #przegryw #polka #relacjemiedzyludzkie #zwiazek #tiktok #blackpill #bluepill #redpill #rolki
@Pan_Mysz:
przebijam! 50-55
tyle z jednego zdjęcia można wywnioskować, a to pewnie to najbardziej korzystne
Od strony kulturowej, to dochodzi jeszcze aspekt zabawowy. Jak sobie Polka przygrucha jakiegoś Rodrigo czy Massimo, to
A z perspektywy biologicznej to wymiana genów z różnej puli genowej. Dzieci migrantów są zwykle wyższe, bo dzieci ludzi osiadłych są mieszanką podobnych genów. Z jakiegoś powodu domieszka "obcych", nielokalnych genów stymuluje rozwój.
W ogóle powiedzcie mi kto ogląda taki durny content? Przecież to jest humor 10x słabszy niż polskie kabarety.