Wpis z mikrobloga

Aha a tak w ogole to nie ma wielkiej roznicy czy Chic keksowal 14 czy 15 latke. Jak sama chciala i nie protestowala to nie ma to znaczenia. Ma jedynie dla sztywnego prawa. Jak typiara miala 15 lat i 1 dzien to juz gitowa tak bo jest legalna a jak miala 14 lat i 360 dni to juz nie gitowa i wielki pedo tak? Bzdura totalna. Jak podstepem nie doprowadzal ja do aktu tylko gowniara sama chciala wszystko i do niczego nie byla przymuszana to nie ma to wielkiego znaczenia czy miala 14 czy 15 lat. Umowmy sie gowniary stukaja sie wczesnie i wiedza o co chodzi tak samo w miare wczesnie. Wiek nie ma tu wielkiego znaczenia. Inna sprawa, ze beka bo wiekszosc chlopcow w wieku 14 lat to mysli jak tutaj skolowac 5 ziko na czipsy w sklepiku a ich rowiesniczki w tym samym czasie stukaja sie po katach ze starszymi typami xD
#boxdel #patostreamy #afera #tomaszchic #przegryw #heheszki #famemma
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bo wiekszosc chlopcow w wieku 14 lat to mysli jak tutaj skolowac 5 ziko

@JulianGangol: no już nie rób z chłopaków takich świętoszków, paliło się szlugi za garażami wspólne wina w parkach przy rozmowie i wiele innych przypałowych akcji
  • Odpowiedz
@GrubyPrezes: akurat pochodze z pato czasow i nasze rowiesniczki bawiły sie w dorosłe zabawy zawsze wczesniej niż chłopy, my nie wiem max na mecze sksy chodizlismy, huliganka mzoe jakas lekka typu dewastacja ławki max a te kluby ze starszymi typami, piguly i j3banie takze ¯\(ツ)/¯ oczywiscie nie wszytskie bo reszta były brzydkie albo fanki mangi XD

w skrocie nie krecily sie wokol nas tomki cziki zbey dawac d---i i papierochy
  • Odpowiedz
akurat pochodze z pato czasow i nasze rowiesniczki bawiły sie w dorosłe zabawy zawsze wczesniej niż chłopy, my nie wiem max na mecze sksy chodizlismy, huliganka mzoe jakas lekka typu dewastacja ławki max a te kluby ze starszymi typami, piguly i j3banie takze ¯\(ツ)/¯ oczywiscie nie wszytskie bo reszta były brzydkie albo fanki mangi XD

@sablewski69: To co piszesz to generalnie jest prawda. Jak się miało 15-16 lat to rówieśniczki
  • Odpowiedz
Jak się miało 15-16 lat to rówieśniczki twoje puszczały się na potęgę, piły a-----l, ćpały, ale dziwnym trafem patologię zawsze i tak z chłopców.

@Cztero0404: gdzie wy żyliście, że chłopaki grzecznie grali w piłkę a dziewczyny się ruchały z starszymi typami? Ok może się znalazła jedna czy dwie na całą szkołę ale to nie była norma. Normą było to, że się waliły i piły z nami xd
  • Odpowiedz
gdzie wy żyliście, że chłopaki grzecznie grali w piłkę a dziewczyny się ruchały z starszymi typami? Ok może się znalazła jedna czy dwie na całą szkołę ale to nie była norma. Normą było to, że się waliły i piły z nami xd

@WhiskeyIHaze: No jak nie była norma, w liceum miałem w klasie laskę która była prostytutką centralnie biorąca później po kilka tysięcy za noc i jej jakieś stare rzeczy
  • Odpowiedz
  • 4
@WhiskeyIHaze: no widzisz wlasnie o to chodzi, ze nie wszystkie ale zawsze tych kilka sie znalazlo i zawsze to byly loszki a nie chlopaki. Dziewczyna ktora to robila zawsze sie znajdzie w tym wieku a chlopak raczej nie sadze xD

@gekon17845 nie widze bo nikt nich do tego nie zmuszal. Same to robily z wlasnej woli i sie cieszyly a teraz wielce pokrzywodzone bidulki.
  • Odpowiedz
no widzisz wlasnie o to chodzi, ze nie wszystkie ale zawsze tych kilka sie znalazlo i zawsze to byly loszki a nie chlopaki. Dziewczyna ktora to robila zawsze sie znajdzie w tym wieku a chlopak raczej nie sadze xD

@JulianGangol: Nie wszystkie, ale bardzo spora ilość. Przecież laski w wieku 14-15 lat potrafiły grać w butelkę gdzie zadaniami było to, że mają wypić p--o albo zrobić loda. Co prawda ja
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Jedna czy dwie się znalazły ale to nie była norma. U mnie w mieście w okolicy gimbazy dziewczyny miały chłopaków z gimbazy i razem o-------------y dziwne rzeczy. Ciekawe towarzystwo w sumie albo w młodszych pokoleniach faktycznie faceci to cipeusze.

Dziewczyna ktora to robila zawsze sie znajdzie w tym wieku a chlopak raczej nie sadze xD

@JulianGangol: bo starszy facet się zainteresuje młodszą loszką, zwłaszcza do seksu a
  • Odpowiedz
Jak typiara miala 15 lat i 1 dzien to juz gitowa tak bo jest legalna a jak miala 14 lat i 360 dni to juz nie gitowa i wielki pedo tak?

@JulianGangol: Tak. Wiesz dlaczego istnieją sztywne granice? Bo gdzieś muszą być. Jaka różnica czy 14 lat i 360 czy może 14 lat i 359? A jaka różnica między 14 lat i 359 dni a 14 lat i 358? Gdzie
  • Odpowiedz
@JulianGangol AKURAT TO ZE POLKI JAKO DZIECI TŁUKĄ SIE ZE STARMI CHLOPAMI TO FAKT NIEZAPRZECZALNY. POTEM JAK SA SAMOTNYMI BITYMI MATKAMI TO PRZYPOMINAJA SOBIE O ROWIESNIKACH ZE SZKOLY XDDDDDDDD JA TO NAWET TAKIM "CZESC" NIE MOWIE, DO WORA
  • Odpowiedz
@JulianGangol wiek tu ma fundamentalne znaczenie, bo dorastające dziecko łatwo zmanipulować, tak żeby samo „chciało”. Sztywna granica wieku musi być, bo nie innego ma sensownego konceptu by zabezpieczyć dorastające dzieci przed ludźmi myślącymi jak ty.
  • Odpowiedz
@TenOdMirabelek: U mnie w 2 klasie gimnazjum (13-14 lat) laska przyszła z innej szkoły w zaawansowanej ciąży, przeniosła się bo inne dzieciaki jej dokuczały. Czyja wina według nauczycielki? Oczywiście chłopaków xD Laska wręcz chwaliła się jak w wieku 13 lat latała na imprezy ze starszym bratem, dawała d--y każdemu żeby wmieszać się w towarzystwo, kłamała na temat wieku, mówiła, że jej brat to nie brat tylko kolega, uciekała z domu
  • Odpowiedz