Aktywne Wpisy
monky +551
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
seratian +49
Masakra, moja dziewczyna wzięła kredyt na 100000 i przelała to jakiemuś oszustowi bo obiecał jej zyski z tego, przyznała się po miesiącu, zamknęła konto w swoim banku bo nie chcieli jej dac takiego kredytu i otworzyła w innym, bo tam jej dali, dała dostęp do konta temu gościowi hasła, piny, wszystko, skany dowodu osobistego, wszystko mu podała, chodzi po adwokatach i policji bo została oszukana.Teraz krzyk i lament bo będzie to musiała
#damskiprzegryw #przegryw
Co ty gadasz! Nic się nie bój,nawijaj co i jak
@aluzja: nie, piszą o tym otwarcie
@aluzja: przecież ponoć damski przegryw nie istnieje xD
kobiety inaczej definiują przegryw niż mężczyźni
facet-przegryw = nie zaruchał, nie ma dziewczyny, samochodu, wsparcia, słaba praca w
Ale są dziewczyny, które są niewidoczne. Też przegrały na loterii genetycznej i wiadomo, że znajdzie się dla nich "mariuszek" z budowy, ale to nie tego czego by chciały. Bo mariuszek z budowy jest prymitywem, bez ogłady, śmierdzący. Więc, albo wezmą takiego, albo też będą samotne jak przegrywy chłopy.
@aluzja: to mają jednak ten wybór.
Męski przegryw nawet takiego wyboru nie ma ¯\(ツ)/¯
I zgadzam się z tym, że męski przegryw różni się od damskiego.
@aluzja: to nie jest takie proste, gdy ma się dzieci.
Jesteś jeszcze za młoda, by zrozumieć.
@aluzja: pozdrawiam mirabelkę i dobrej nocy życzę
PS. Napraw muszlę :)
Muszlę muszę naprawić, bo nie daje mi spokoju za każdym razem jak idę do łazienki ヽ( ͠°෴ °)ノ
Również dobrej nocy życzę.
@aluzja: o jej słów wynika, że on jest narcyzem
jak większość ludzi
@Emble: oczywiście
nie, to ten któty się z nią
@lexico: narcyz, bo tak powiedział lekarz, który go badał, czy tak napisała ona. Coś za dużo tych narcyzów, jeśli brać pod uwagę to co piszą kobiety.
O napisała, że zaraz po ślubie pokazał swoją prawdziwą twarz, więc po co wtedy robić dzieci?
@aluzja: bo tego tałatajstwa jest dużo
głupota ¯\(ツ)/¯
Tobie rodzice kupowali ubrania za kilkaset złotych co miesiąc?
Wiem, że chcesz ją usprawiedliwić, pogłaskać po głowie, ale tutaj to ona źle postępuje.
Za moich czasów to się ciuchy miało po starszym rodzeństwie, było nas jedenaścioro i mieszkaliśmy w jeziorze ( ͡º ͜ʖ͡º)