Wpis z mikrobloga

kilka dziewczyn na cały wykop?

@aluzja: przecież ponoć damski przegryw nie istnieje xD

kobiety inaczej definiują przegryw niż mężczyźni
facet-przegryw = nie zaruchał, nie ma dziewczyny, samochodu, wsparcia, słaba praca w
  • Odpowiedz
@lexico: "zbrodni" nie aprobuję, bo wyzyskuje swojego faceta. Nie rozejdzie się z nim z przyczyn finansowych, co jest dla mnie hipokryzją.
Ale są dziewczyny, które są niewidoczne. Też przegrały na loterii genetycznej i wiadomo, że znajdzie się dla nich "mariuszek" z budowy, ale to nie tego czego by chciały. Bo mariuszek z budowy jest prymitywem, bez ogłady, śmierdzący. Więc, albo wezmą takiego, albo też będą samotne jak przegrywy chłopy.
  • Odpowiedz
Więc, albo wezmą takiego, albo też będą samotne jak przegrywy chłopy

@aluzja: to mają jednak ten wybór.
Męski przegryw nawet takiego wyboru nie ma ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
bo wyzyskuje swojego faceta. Nie rozejdzie się z nim z przyczyn finansowych, co jest dla mnie hipokryzją.

@aluzja: to nie jest takie proste, gdy ma się dzieci.
Jesteś jeszcze za młoda, by zrozumieć.
  • Odpowiedz
@lexico: to czemu urodziła mu aż trójkę dzieci zanim zrozumiała, że to nie to?! Ona nie jest szczera tutaj, jeśli chodzi o związek.

Muszlę muszę naprawić, bo nie daje mi spokoju za każdym razem jak idę do łazienki ( ͠° °)
Również dobrej nocy życzę.
  • Odpowiedz
  • 2
@aluzja xd zbrodnia wyzyskuje męża? a to ten kutasząc nie podpisał jednocześnie cyrografu że będzie utrzymywał swoje dzieci? to jest jego p--------y obowiązek a nie wielka łaska, czy to alimenty czy utrzymywać dom, zawsze będzie płacił
  • Odpowiedz
to czemu urodziła mu aż trójkę dzieci zanim zrozumiała, że to nie to?!

@aluzja: o jej słów wynika, że on jest narcyzem

Ona nie jest szczera

jak większość ludzi
  • Odpowiedz
zbrodnia wyzyskuje męża?

@Emble: oczywiście

a to ten #!$%@?ąc nie podpisał jednocześnie cyrografu że będzie utrzymywał swoje dzieci?

nie, to ten któty się z nią
  • Odpowiedz
@Emble: alimenty na dzieci to jedno, a utrzymywanie żony,która gardzi tobą to drugie. Jak nie widzisz różnicy to zbij sobie piątkę ze zdecydowaną większością kobiet.

@lexico: narcyz, bo tak powiedział lekarz, który go badał, czy tak napisała ona. Coś za dużo tych narcyzów, jeśli brać pod uwagę to co piszą kobiety.
O napisała, że zaraz po ślubie pokazał swoją prawdziwą twarz, więc po co wtedy robić dzieci?
  • Odpowiedz
Coś za dużo tych narcyzów

@aluzja: bo tego tałatajstwa jest dużo

zaraz po ślubie pokazał swoją prawdziwą twarz, więc po co wtedy robić dzieci

głupota ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 2
@aluzja pisała że daje 1000 na dzieci, to jest serio utrzymywanie żony? Kupisz dziecku ciucha raz w miesiącu i już połowy nie ma. Przecież ona pracuje a nie jest utrzymanką
  • Odpowiedz
@Emble: a mieszkanie?
Tobie rodzice kupowali ubrania za kilkaset złotych co miesiąc?
Wiem, że chcesz ją usprawiedliwić, pogłaskać po głowie, ale tutaj to ona źle postępuje.
  • Odpowiedz
  • 1
@aluzja nie wiem jakie mają relacje w kwestii rachunków ani na jakiej zasadzie mają mieszkanie, kiedyś coś wspominała o kredycie hipotecznym ale nie wiem czy na ich wspólne mieszkanie, jego czy jej.

Za moich czasów to się ciuchy miało po starszym rodzeństwie, było nas jedenaścioro i mieszkaliśmy w jeziorze ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Emble: mnie głównie chodzi o to, że skoro związek nie wypalił to niech weźmie to na barki i po prostu rozwiedzie się. Pisała, że partner nie jest skąpy, nie ucieka od płacenia na dzieci, więc z alimentami nie byłoby problemu. A ona po prostu wykorzystuje go, bo ma darmowy dach nad głową, gdzie gardzi nim.
  • Odpowiedz