Ale to było p--------e przez ~tydzień ledwo co jadłem. Po zwiększeniu dawki z 225 na 300mg wenlafaksyny przez tydzień, jak coś zacząłem jeść to po 2 gryzach miałem takie dziwne swędzenie w gardle i od razu chęć rzygania, p--------e. Dobrze że się to już skończyło ( ͡°ʖ̯͡°) #ssri #snri #wenlafaksyna #psychiatria
@Aguirre_gniew_brzozy: na depre, ogólnie leki są różne i zależy co Ci lekarz przepisał ale zazwyczaj po prostu wypruwa Cie z emocji i uczuc i sobie żyjesz. Czy da sie bez? Da ale ciężko
@justNone: Mi do tej dawki i na innych SSRI to tylko zmęczenie i nic więcej, na escilatopramie zwiększone myśli samobójcze a tak to luzik, teraz coś o------o xD
@Aguirre_gniew_brzozy: Niekoniecznie, bardziej jak socjopata. Sytuacje emocjonalne nie robią na Tobie wrażenia, po prostu ogarniasz bez problemu na chłodno.
wenlafaksyna uwielbiałem dopóki nie musiałem zejść z dawki i zaczęło sie budzenie na całym mokrym łóżku jak zapomniałem wziąść tabsa
Największym szokiem kulturowym podczas mojej wycieczki na Islandię, była dla mnie darmowa woda w Pizzerii. Jak to tak nie brać 15zł za szklankę pitnej wody? #polska #islandia #podroze
@Aguirre_gniew_brzozy: Niekoniecznie, bardziej jak socjopata. Sytuacje emocjonalne nie robią na Tobie wrażenia, po prostu ogarniasz bez problemu na chłodno.