Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Infiniti46: A jak wygra jakakolwiek inna partia to nie bedą musieli iść na wojnę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czyli mogą wybrać to co i tak ich czeka niezależnie od tego kto będzie za sterami za jakieśtam korzyści

Albo wybrać opcję w której i tak pójdą na wojnę ale dodatkowo będzie sie ich doić w ramach "równouprawnienia" jak ostatnich betacucków XD

Wybór jest oczywisty
  • Odpowiedz
  • 0
@GERM:

prawdziwy chłop powinien p-------c spoleczenstwo i te smieszne partie polityczne

Polityka to nie urojenie i ma wpływ na Twoje perspektywy życiowe i ekonomiczne, co nie znaczy że, mamy na to wpływ obecnie.
  • Odpowiedz
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: nic, odcinam sie i zyje tak samo od lat, nie wierze ze jakas partia nie wyrucha mnie w dupe, wszystkie beda coraz bardziej obrzydzac mi rzeczywistosc w ktorej zyje
nie ma w polsce ugrupowania za ktorym bym sie wstawił
  • Odpowiedz
@Infiniti46: Nie szłyszałem kiedykolwiek żeby była mowa o obowiązkowym poborze, za to często słyszałem że członkowie Konfederacji powtarzali że pewne podatki będzie trzeba zostawić żeby utrzymać policję, ZAWODOWĄ armię itd. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No ale moge uwierzyć tobie w końcu nie masz powodów żeby tutaj demonizować partię której nie lubisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja „szkolić trzydziestokilku latka? Jak długo ten podtatusiały trzydziestosześciolatek – tak jak ja – będzie zdolny, żeby jeszcze służyć w armii? Nie wiem, cztery lata, pięć lat maksymalnie. A gdyby powoływać 18-latków, to przed nimi mamy 20 lat – wskazał Mentzen.” Gruszki na wierzbie obiecane przez konfederacje to może uwierzyć jakiś 18 latek mały korwinista. Potem Pan Metzen powie po wyborach, ze gril dwa samochody i dom to był żart tak
  • Odpowiedz
Gruszki na wierzbie obiecane przez konfederacje to może uwierzyć jakiś 18 latek mały korwinista. Potem Pan Metzen powie po wyborach, ze gril dwa samochody i dom to był żart tak jak to powiedział w debacie z Petru o niskich podatkach i zusie

@Infiniti46: Nawet jeżeli to bajki to nadal nie widze tu konkretnie gdzie systemowo yebanoby mężczyzn którzy w obecnym systemie są yebani do granic możliwości oczywiście można wybrać Lewicę
  • Odpowiedz
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: budze sie - pis dyma mnie w dupe, obudze sie za pol roku - dalej bedzie mnie dymal pis, może po, lewactwo, konfiarze
ty po prostu widzisz nadzieję w konfederacji na lepsza przyszlosc, ja aktualnie nie widzę tego nigdzie
  • Odpowiedz