Aktywne Wpisy
WielkiNos +594
Oho, zaczyna się. Już lewackich komuchów dupy pieką i przebierają nogami żeby zlikwidować ogródki działkowe i zrobić kolejne wychodki dla psów do srania, gdzie nawet 1 wiewiórka nie zamieszka, bo kundle bez smyczy będą je przeganiać.
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
#wyborcza #rod #ogrodnictwo #bekazlewactwa #patodeweloperka
Balento +28
czy ktoś z was miał seks z kobietami starszymi o 10-15 lat? Mam 18 lat i napalony się zrobiłem na 30-latki, chciałbym uwieść jakąś dojrzałą kobietę i dać jej orgazm taki żeby mnie podziwiała, i żeby nie mogła przestać o mnie myśleć. możecie sie podzielić doświadczeniami (podajcie tylko swój i jej wiek kiedy to sie działo)
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
#seks #pytanie #fwb #zwiazki #rozowepaski
#nieruchomosci
@kamiloslav: Wyjedź z tego kraju. To jest to samo, co pętla na szyję, tylko będzie się wolniej zaciskała.
@kamiloslav: Rozmień na euro i #!$%@?. Jak zarabiasz taki hajs, to tu Cię nic lepszego nie czeka. Za najniższą za granicą stać cię będzie na dużo więcej.
kreskę powinieneś dostać bo to tylko 60 kółek przecież
@unlucky_: Przez 10 lat, lub do momentu, kiedy ustawa upadnie. Myśl i trenuj wyobraźnię, bo będziesz jak frankowicze, co się #!$%@? w kredyty na całe zycie w obcej walucie, a teraz płaku, płaku, bo kursy się zmieniły... xD
@kamiloslav:
Pytanie tylko czy zamiast hipoteki nie lepiej dla takiej małej kwoty brać gotówkowy. Będzie o wiele szybciej i o wiele mniej formalności.
Najlepszy kredyt na rynku.
Zreszta idz do banku, poproś o przykładowe harmonogramy spłat z podziałem na kapitał i odestki obu produktów to sam zobaczysz