Aktywne Wpisy
grzypAtomowy +1191
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek
Wojciech_Skupien +596
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Nie. Ty się zesrales o mema XD
Jak ktoś #!$%@? o uzbrajaniu Ukrainy przed wojną to właśnie świetnie pokazuje jak nie wie nic o temacie. Niby co im Amerykanie dawali przed wojną?
@kikiton: Ale mem w żaden sposób nie sugeruje, że Ukraina sama siebie wyposaża. Tylko, ze skoro ruscy kreują się na siłę conajmniej porównywalną z NATO to nie powinni wyglądać tak samo?
Odpaliłeś się zupełnie nie potrzebnie. Chyba, że faktycznie aż tak cię dotknęło wyśmianie ruskich w memie.
Ale pokazywanie Ukrainy jaki to załęski jest szarak, jaki on biedny w kurtce za 200 dolarów chodzi ale armia ma wszystko jest śmieszne. To kraj skorumpowany i rozkradziony na tym samym poziomie co Rosja, tyle że Ukraina dostaje sprzęt i wyszkolenie głównie dzięki Ameryce która ma w tym swój interes. I to że ten sprzęt tam trafia
@Herubin: niż polska (w domyśle: armia), jak coś. I jeśli chodzi o taką obronę przeciwlotniczą, to była wielokrotnie silniejsza (a nawet teraz Ukraina ma chyba więcej tego własnego sprzętu niż ma Polska).
Sprzęt gówno zdziała, jak wojo z gówna i kartonu.
Zelenski ubiera się jak ubiera, bo to pewien symbol wojny i solidarności ze swoimi żołnierzami, do tego zwraca cały czas uwagę na Ukrainę podczas wszelkiego rodzaju szczytów politycznych, no ale niedziwne że fajnokremlak tego nie rozumie xD
Ja bym jeszcze ulepszył i po lewej dał metkę z dwoma groszami, a po prawej metkę z trzystoma tryliardami. Po co się ograniczać xD