@Antorus: i ja się swojego czasu dałem nabrać na te "klikanie" reklam. Nawet miałem apkę, że wyświetlała na górze pulpitu reklamy. Młody, głupi i naiwny wierzyłem, że zarobię na tym tyle co dorośli w robocie a wyszło mi chyba ze 1.70 zł ¯\(ツ)/¯
@Antorus: też kiedyś zrobiłem podejście do klikania w reklamy i chociaż miejsce w którym zbierałem te centy pozwalało je dość szybko gromadzić, to próg wypłaty na poziomie $15 oznaczał, że będę musiał klikać cały tydzień i być może (bo nikt pewien nie był) dostałbym jakąś wypłatę. Pomysł został zarzucony po godzinie.
Potem jednak razem z kolegami znaleźliśmy pewien wytrych. Na jednym portalu sprzedającym premium do gier można było klikać w
@Antorus: to już lepiej w dużym mieście przejść się latem w miejsce gdzie można pić legalnie albo nad jakieś jezioro i pozbierać puszki i butelki na wymianę gwarantuje dużo większy zarobek w krótszym czasie.
@Antorus ja nie mogę polecić, ale w sumie parę razy udało mi się "zarobić" w miarę wymienie Kiedyś było opineo - tam 2x 50zl (pamiętajmy ze to max 2007 rok) I raz jeszcze na czymś Kiedyś też dostałem punkty za "granie w gry" które wymieniłem na walutę premium o wartości 50zl
@Antorus: Jak kiedyś myślałem o tych reklamatorach to w tamtym czasie jakby ktoś postawił własnego reklamatora i zbierał hasła użytkowników to próbując ich na innych mógłby je przejmować i to by był lepszy "interes" niż klikanie.
@Antorus: 15 lat temu na akademii ekonomicznej we wrocku tak z 30% zaczęło w to klikać a próbowało się dorobić milionów tak z 10%. Geniusze. Ci też najbardziej narzekali, że wysoki poziom bo jednego na 20 uwalają na pierwszym roku.
@Antorus Też się na to z kumplem złapaliśmy jakoś niedługo po tym jak nam pierwszego neta założyli, z 18 lat temu ( ͡º͜ʖ͡º) Pociesz się, że skoro tyle lat to działa to cały czas muszą znajdować się chętni frajerzy, tylko nikt się nie chwali takim biznesem xD
@Antorus: te tagi tutaj dałem nieprzypadkowo, bo te buxy do dzisiaj istnieją i reklamują się jako dochód pasywny lub zarabianie kilkuset zł miesięcznie spędzając nad tym z 15 minut na dzień. Oczywiście to bujda bo samym klikaniem w reklamy nigdy się tyle nie zarobi - jeden klik jest warty ułamek grosza.
Dużo więcej się zarabia na wciąganiu w ten szajs innych użytkowników. Wysyłasz swój link referencyjny i jak tamten osioł
@missioncritical: pamiętam że była taka fajna stronka na necie co za reklamy i granie na niej dostawało się punkty a punkty można było wymienić na gry w formie kluczy/steam giftów. Dla chłopka co nie miał zarobków o chyba z 10 gier wyfarmiłem, w miedzyczasie granie w gry na stronie było dla ludzi w USA ale strona wykrywała zmienione proxy oraz vpn i banowało konta, jak zabrali granie to zrezygnowałem.
@Antorus: pamietam te serwisy ( ͡°͜ʖ͡°) siedlisko zawirusowanych linków reklamowych. Próbowałem w kilku. Serwis potrafił z dnia na dzień zniknąć. Wszędzie myk był taki, że trzeba było być aktywnym (miesiąc beż logowania i wszystko przepadalo) I trzeba było uzbierać minimum do wypłaty- jakieś 10-20 zł, więc ludzie odpuszczali w połowie.
Ale ja faktycznie trafiłem na jeden serwis, gdzie mi wypłacali i chyba łącznie miałem
Potem jednak razem z kolegami znaleźliśmy pewien wytrych. Na jednym portalu sprzedającym premium do gier można było klikać w
@yupitr: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś było opineo - tam 2x 50zl (pamiętajmy ze to max 2007 rok)
I raz jeszcze na czymś
Kiedyś też dostałem punkty za "granie w gry" które wymieniłem na walutę premium o wartości 50zl
Jak kiedyś myślałem o tych reklamatorach to w tamtym czasie jakby ktoś postawił własnego reklamatora i zbierał hasła użytkowników to próbując ich na innych mógłby je przejmować i to by był lepszy "interes" niż klikanie.
Ci też najbardziej narzekali, że wysoki poziom bo jednego na 20 uwalają na pierwszym roku.
Dużo więcej się zarabia na wciąganiu w ten szajs innych użytkowników. Wysyłasz swój link referencyjny i jak tamten osioł
Wszędzie myk był taki, że trzeba było być aktywnym (miesiąc beż logowania i wszystko przepadalo) I trzeba było uzbierać minimum do wypłaty- jakieś 10-20 zł, więc ludzie odpuszczali w połowie.
Ale ja faktycznie trafiłem na jeden serwis, gdzie mi wypłacali i chyba łącznie miałem