Wpis z mikrobloga

Nawiązując do tego: https://wykop.pl/wpis/72345073/najlepszy-uczuc-jest-wtedy-jak-jakas-#!$%@?-z wpisu, to kiedyś prowadziłem z tym typem dyskusję. Po tym jak się ośmieszył, nagle napisał że jednak nie chce już ze mną dyskutować i zostałem zablokowany xD Gość twierdził, że kiedyś ludzie mieli łatwiej bo wszystko dostawali za darmo, a jemu biednemu nikt nie chce nic dać :( Powiedział, że kiedyś każdy średnio zarabiający mógł pozwolić sobie na nowe auto z salonu, a ludzie nie musieli brać kredytów na domy. Każdy dostawał socjalne xD Tu wątek jakby ktoś chciał się pośmiać. Uważajcie na hipokrtę. Jak kogoś "zezłomuje" to idzie się pochwalić na mirko, jak sam zostanie zezłomowany to blokuje i ucieka z podkulonym ogonem xD A, no i wołam jego laskę, żeby mu dobrze plusami, tak jak zwykle, zrobiła. W razie gdyby nie bał się odpowidzieć. @Sandrinia @Zgrywajac_twardziela

#antynatalizm #bekazprzegrywow #heheszki #gownowpis #bekazpodludzi
Pobierz Pleb12 - Nawiązując do tego: https://wykop.pl/wpis/72345073/najlepszy-uczuc-jest-wted...
źródło: zlmd
  • 34
@Neko-chan51: bo mogę. (Tak mi wczoraj jakiś antynatalista odpisał jak zapytałem po co daje tag dzieci do swoich wysrywów. a moderacja nie widzi problemu). Jak napisałem coś niemadrego to zapraszam do dyskusji, jestem otwarty na rozmowę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zgrywajac_twardziela: Ośmieszyłeś się niewiedza dotycząca czasów słusznie minionych, po czym zamiast przyznać się do błędu (i na tym byśmy zakończyli, nawet bym cię zaczął szanować trochę) to wolales twardo odpisywać że już że mną nie dyskutujesz, tak żeby czasem na twoim nieomylnym majestacie nie pojawiła się skaza. Do terapeuty marsz.
@Neko-chan51: Co zacząłem? Gdzie? Pokaż. Ja nawet napisałem, że się nie przekonamy najwidoczniej. Sprawa poglądów to sprawa osobista. Ale jak ktoś pisze, że kiedys ludzi było stać na auto z salonu, a teraz nie - co jest bzdurą, to wypadałoby się zreflektować, a nie ucinać dyskusje i blokować. W dodatku hipokryta dodał posta, w którym dokładnie to samo zarzucił komuś innemu. Tu jest jakiś poważny problem w głowie.
@Pleb12:

Ośmieszyłeś się niewiedza dotycząca czasów słusznie minionych,

Ośmieszyłeś się Ty nie potrafiąc czytać ze zrozumieniem moich słów. Mało tego, nawet Ci wyjaśniłem o co mi chodziło, żebyś się odczepił w końcu, mimo że jak razem uznaliśmy nie chce nam się dalej dyskutować.

po czym zamiast przyznać się do błędu (i na tym byśmy zakończyli, nawet bym cię zaczął szanować trochę) to wolales twardo odpisywać że już że mną nie dyskutujesz,