Aktywne Wpisy

Spawixon +842

rivers666 +119
Polska kuchnia jest żenująca. Za każdym razem, gdy słyszę, jak jakiś spierdox twierdzi, że hurr nie ma nic lepszego niż rosołek i kotlecik durr, to prukam.
W polskiej kuchni jedyne, czym jako tako można się pochwalić, to ŚLĄSKI żur. Bo to faktycznie dziwaczna, nieoczywista dla innych kultur zupa. Ale wszystkie inne "delikatesy"?
Kotlet w panierce, obrane #!$%@? ziemniaki z wody, jakaś najbardziej podstawowa sałatka czy surówka. Żenada.
Rosół to #!$%@? woda z
W polskiej kuchni jedyne, czym jako tako można się pochwalić, to ŚLĄSKI żur. Bo to faktycznie dziwaczna, nieoczywista dla innych kultur zupa. Ale wszystkie inne "delikatesy"?
Kotlet w panierce, obrane #!$%@? ziemniaki z wody, jakaś najbardziej podstawowa sałatka czy surówka. Żenada.
Rosół to #!$%@? woda z

#antynatalizm #bekazprzegrywow #heheszki #gownowpis #bekazpodludzi
Komentarz usunięty przez autora
Widać że biedak p0lak typowy i swoją niezaradność życiową tłumaczy jakimiś z dupy teoriami szurskimi zamiast pójść na psychoterapię albo pobiegać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tyle w temacie xD
Od tego momentu walczysz z chochołem. Pozdro i bez odbioru.
Mówisz o moderacji, która jest... Nie chcę ryzykować banem xd A poza tym, zawsze możesz być tym "mądrzejszym" i tego nie robić lub zablokować pewne tagi.
Ośmieszyłeś się Ty nie potrafiąc czytać ze zrozumieniem moich słów. Mało tego, nawet Ci wyjaśniłem o co mi chodziło, żebyś się odczepił w końcu, mimo że jak razem uznaliśmy nie chce nam się dalej dyskutować.
hahaha xD nie doczytałeś, no tak wygodna wymówka xDDDDDD
Tutaj dokładnie jest odpowiedź na Twojego chochoła.