Aktywne Wpisy

moja-walka +263
Były już CEO Astronomera Andy Byron przyłapany na koncercie Coldplay płacił bajońskie sumy prostytutkom z Only Fansa. Sama Izabella Blair, która identyfikuje się jako Sophie Rain, otrzymała od niego 40k dolarów za spotkania video. Ogółem facet wydał ponad 250k dolarów na prostytutki z OF. Facet z żoną i dwójką dzieci. Nie spodziewałem się, że tacy ludzie, którym jak widać w rzeczywistości nie brakuje bliskości kobiet, korzystają z takich portali. A sumy robią
źródło: temp_file1099581144684056674
Pobierz
vieniasn +42
nieważne jaki kupi się telefonik aplikacja tego śmiesznego vortalu i tak nie będzie działać poprawnie XD
źródło: temp_file662154162507877379
Pobierz
![[EN] Co by było, gdyby mężczyźni przestali pracować na 30 dni?](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c3ad265290916e0ed21c4e93cbe56191e12a64fccc71aac04a2fc5050d9f9727,q80.jpg)

Chciałbym przestrzec wszystkich przed Tomasz Andel, twórca projetku muzible (i moderacją wykopu która usuwa ten wpis). Tomasz Andel założył sie na nagraniu z Rafałem Zaorskim o to, że Rafał nie kupił apartamentu na złotej za 23 miliony złotych. Nagrodą za udowodnienie przez Zaorskiego posiadania złotej44, miał być obraz dwurnika lub oryginalny szkic techniczny rakiety meteor.
Kiedy Zaorski udowodnił kupno apartamentu (włącznie z pokazaniem wyników za które kupił apartament), najpierw Andel zwlekał kilka tygodni z wywiązania sie z zakładu który sam zaproponował na swoim nagraniu, a następnie wysłał coś co okazało się zwykłym podrobionym wydrukiem z błędami ortograficznymi ("podpisz na 'szkicu' to "METOR")
W związku z tak bezczelnym oszustwem na oczach publiki, nie trzeba chyba podawać powodów dlaczego należy omijać tego oszusta i wszystko czego sie dotyka.
Przestrzegam w szczególności przed inwestowaniem w jego projekt krypto, którego promocją miało być 'starcie' z Zaorskim co okazało sie prawdziwą kompromitacją.
Do rozpowszechniania kłamstw i manipulacji Tomasza Andela (dwurnik to tylko jedno z wielu jego kłamstw) prawdopodobnie służy również kanał na yt "kanał giełdowy" gdzie promowany jest jego projekt (i z którego Andel próbuje złapać zasięgi dla swojego projektu) żeby naciągnąć naiwnych inwestorów na 'tokeny' muzible. 'Projekt' jaki jest i jak wygląda wywiązywanie sie Andela z obietnic dla inwestorów to już pozostawiam do sprawdzenia zainteresowanym.
#zaorski #gielda #kryptowaluty
Komentarz usunięty przez autora Wpisu