Wpis z mikrobloga

Bycie Polką to taki wygryw, że chyba żadne inne kobiety nie mogą się z nimi równać.

Możesz sobie zrobić dziecko, albo nawet kilka, z różnego rodzaju „łobuzami” a potem i tak znaleźć beciaka do ślubu, który będzie zapierdzielał za trzech, aby utrzymać ciebie i twoje bękarty – mało tego, możesz dzień w dzień drzeć na niego ryja, nawet go bić i on nic nie może z tym zrobić!

Gdybym miał tzipę to do 30go roku życia miałbym z 3-4 dzieci, najpierw gównostudia za hajs ojca byleby się wybawić, gdzie co chwilę jakiś innych chłop stawiałby mi żarcie, chlanie, wycieczki czy pożyczał swoje auto, potem na rok-dwa do pracy, szybki ślub i macierzyński przeplatany l4 przez 10 lat, potem bezrobocie i niech mąż się martwi.

Eh, marzenia…

#p0lka #przegryw #blackpill #logikarozowychpaskow #wygryw #zwiazki #tinder
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PakaBaka Standard z tym l4 i macierzyńskim. Pracowałem w takich miejscach, że niektóre osoby zajmujące etat znalem z mglistych opowieści oraz nazwiska w grafiku.
  • Odpowiedz
@PakaBaka: A teraz policz ile minusów jest

1. Nie każda panna to modelka, szczególnie po ciąży
2. Jak znajdzie to patusa, a nie że ma kogoś fajnego, z poczuciem humoru i który daje fajne życie
3. Ciąża jest bolesna, niszczy zęby, wpada cukrzyca , psują się oczy, żyły
4. Potem nie da się iść na rynek pracy bo masz dzieciaki, a wypłaty od państwa nie sa tak wielkie jak konfiarze
  • Odpowiedz
@nowywinternetach No ale wysrała bombelka to teraz 500 plusy, zapomogi, dbać o siebie nie musi jak jest mąż, czyli frajer. Jak mu sie coś nie będzie podobać to cyk, rozwodzik, mieszkanie, opieka i alimenty.
  • Odpowiedz
redpill to ani lewaki ani prawaki, to po prostu błazny

@Rimbolo: Wg mnie prawaki, np carroner, warszawski i lenartowicz oni wszyscy promują konfę. Z kolei andrzej tate w ameryce wspiera trumpa. wg mnie red pill to dziś prawactwo zbuntowane że nie może zaruchać i czuć się męskie.
  • Odpowiedz
@nowywinternetach: dlaczego piszesz o redpillowcach że nie mogą zaruchac?
Osobiscie uważam że redpillowcy ruchaja więcej od ogółu społeczeństwa, sam przecież bardzo wiele się od nich nauczyłem i TAK, REDPIL DZIALA. Tylko oni jescze narzekają na „jakość” dostępnych kobiet spowodowana absurdalnymi przywilejami oraz przez przysłowiowych „kukoldow” z czym po części się zgadzam. Chociaż jeżeli jesteś po adorzeifetnie atrakcyjny dla kobiet, to przynajmniej na początku unikniesz wielu przykrych akcji.
  • Odpowiedz
gdzie facetów wychowuje się na pipki

@Mezomorfix: To chyba w prawackich urojeniach. Nic takiego nie ma. No chyba że chodzi Ci o to by być kulturalnym i nie bić ludzi. Straszne rzeczy.

to nawet warszawski się przydaje.

Żeby stać się toksycznym mizoginem, pewnie tak. Jeszcze Jabłonowski może autorytet patologii.
  • Odpowiedz