Aktywne Wpisy
lunaexoriens +130
"Podobają nam się naturalne kobiety, a nie glonojady", "po co kobiety sobie to robią" itd. A jak kobieta po czterdziestce pokaże się bez makijażu, to nagle piwniczaki odkrywają, że starzenie się istnieje.
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
mickpl +648
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
ps. Dali zwolnienie z pit do 26 r.ż. co jest równie inflacjogenne co 500+, więc najbardziej w dupie są ludzie ok. 30 bo na nic nie są w stanie się załapać.
*korwinizm z wyłączeniem rynku nieruchomości bo tu dej niskie ceny kawalerek na Mokotowie i Żolibożu bo gdzieś dalej to wstyd xD
#nieruchomosci #takaprawda #pieniadze #inflacja
Jak wprowadzili 500+ to dzieci już dawno miały powyżej 18 lat, dorastali na przełomie PRL/III RP z wysokim w kosmos bezrobociem, ze śmiesznymi zarobkami, z cenami mieszkań z kosmosu.
I nie, nie załapali się na mityczne mieszkania od komuny.
@dzieju41: PRLowską mentalność w stylu „Ja g---o miałem to kolejne pokolenia tez niech g---o mają” ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I nic nie mówiłem i nie napisałem o tym, że inni mają mieć gorzej. Nadinterpretujesz i wymyślasz.
@LittleOpa:
Dzisiaj to k---a nierealne xD
@dzieju41 to ty już taki stary jesteś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No na tym zwolnieniu pit to się nachapalismy bardzo. Sam byłem "beneficjentem" tego gówna i powiem szczerze, jeden z głupszych pomysłów przy tym jakie bezrobocie wtedy wśród młodych było i jakie wśród młodych jest.