Aktywne Wpisy
Minieri +785
Dziś Dzień Zaduszny, czyli dzień pamięci o zmarłych bliskich. Według wierzeń najlepiej unikać wychodzenia z domu o zmroku gdyż można spotkać błąkające się dusze. Mam jednak wrażenie że dusze które ja dziś spotkałem zbłąkane nie były i trafiały tu, na stację, z określonym zamiarem. W końcu po wczorajszym Święcie Zmarłych, rodzinnych spotkaniach i wspólnym oglądaniu "Znachora" przy kotlecie przyszedł czas na powroty do domu i wygląda na to że całkiem sporo osób
reventon +276
Mamy najfajniejsze #wszystkichswietych #1listopada w Europie jeśli nie na świecie, i nawet z tym nie dilujcie. Mimo że od lat nam wmawiano że powinniśmy się wstydzić "smutnego" święta, bo przecież gdzie indziej się tak świetnie bawią na #halloween...
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Pod koniec tygodnia miałem kilka okazji rozmawiać o nadchodzącym weekendzie z ludźmi z całej Europy i nikt nie mógł uwierzyć, że zdjęcie grobów które pokazywałem, to prawdziwy obrazek
Rozciąganie dwójek i pośladków? Wzmocnienie jakichś mięśni pleców? Powiedzcie bo mam lekką frustrację. Ambitny powrót po przerwie, plan rozpisany. A nie mogę podstawowego ćwiczenia prawidłowo wykonać
#silownia
może po prostu nie jesteś stworzony do klasyka, tylko do sumo
@WlasciwosciBetonu: może i tak, ale wydaje mi się, że 1,5 roku to dużo żeby ogarnąć technikę :) a tu d--a, znowu coś nie gra
@churagan:
edit: czytam właśnie. d--a nie jest na pewno "flat" ale dwójki są na pewno "tight". Myślę, że pójdę w stronę mocnego stretchingu. zobaczymy co wyjdzie z tego. Daję sobie miesiąc. A jak nie to rzucam ciężary i zaczynam szydełkować :-)
Jeżeli ważysz więcej niż 60 kg i jesteś na ogół zdrowym, dorosłym facetem, to można chyba uznać że jesteś jeszcze początkujący w MC, skoro Twój rekord jest na poziomie 130kg. Nie piszę jednak po to, żeby Cię obrazić tylko po to, żebyś uzmysłowił sobie, że tak zaawansowane techniki w martwym ciągu jak pozwalanie piersiowemu odcinkowi pleców na zaokrąglanie się jest czymś, czym nigdy nie powinieneś się zajmować, szczególnie teraz