Aktywne Wpisy

Ranger +718
Zwroty, po których wiesz, że osoba, która go wypowiedziała/napisała, jest upośledzona umysłowo.
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki

WielkiNos +108
Te statystyki są przerażające. Największa porażka polskiego systemu edukacji. Przez dziesiątki lat zaniedbywany w szkołach problem, który wisi nad człowiekiem już do końca życia - przewrót w przód na wfie.
Na szczęście ten tutaj i Anna Lewandowska postanowili się tym zająć.
#wychowaniefizyczne #szkola #edukacja #bekazpodludzi #lewandowska
Na szczęście ten tutaj i Anna Lewandowska postanowili się tym zająć.
#wychowaniefizyczne #szkola #edukacja #bekazpodludzi #lewandowska
źródło: temp_file7168668289828076562
Pobierz

źródło: maxresdefault
Pobierz@tomszczyk: Ty to serio piszesz czy trollujesz teraz? Oczywiście, że popularność jednego klubu ma wpływ na popularność danej ligi, bo ten klub w tej lidze występuje. Popularność lig takich jak powiedzmy niemiecka czy francuska opiera się głównie na Bayernie czy PSG, a ich oglądalność nabija oglądalność całej lidze.
A liga saudyjska będzie coraz bardziej popularna, to chyba oczywiste.
Inter Miami ma w rankingu Opta Power miejsce 658. Taka Stal Mielec ma pozycję 529 – to z grubsza tyle jeśli chodzi o klasę rozgrywek.
Wspomniana gdzieś tutaj liga arabska jest znacznie mocniejsza od MLS, drużyna CR7 ma miejsce 199, a tydzień temu miała 127.
@kasztan00: Z ciekawości sprawdziłem na transfermarkt wartość kadry Interu Miami i Stali Mielec.
Wartość kadry Interu Miami to 84 miliony euro, wartość kadry Stali Mielec to 5 milionów euro
Inter Miami ma aż 16 piłkarzy o wartości co najmniej miliona euro. Stal Mielec nie ma ani
XDDDD
Człowieku ogarnij się, jeden Messi nie sprawi że teraz świat będzie oglądał MLS xD a to dlatego, że poziom tej ligi to poziom prawie że Ekstraklasy xD
Od kiedy to o klasie drużyny decyduje wartość rynkowa jej graczy?