Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +21
Mam taką popieprzoną aurę, że ludzie, nawet gdy mnie słabo znają, to się przede mną otwierają i zaczynają zwierzać niepytani nawet przeze mnie o żaden szczegół ze swojego życia. Przelewają to wszystko na mnie, a ja potem siedzę na Mirko o 3 w nocy, bo nie mogę spać dźwigając w głowie historie innych osób, bez własnej zgody.
Nie wyspałam się chyba już od 15 lat...
Nie wyspałam się chyba już od 15 lat...
Hopsa +3
Czy to zdjęcie wygląda estetycznie?
Głównie mam na myśli czy usta i zęby są ładne hah
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder
Głównie mam na myśli czy usta i zęby są ładne hah
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder
Czy można nazywać Rentierów pasożytami tylko ze względu na to że żerują na Pracy innych ludzi którzy utrzymują ich z nawiązką?
Czy można nazywać Rentierów pasożytami
Bolszewicy w 1917 roku zadawali podobne pytanie - czy inteligenciki i kułacy powinni utrzymywać się z ciężkiej chłopsko-robotniczej pracy innych.
Mieszkanie odziedziczę także nie muszę kupować, jestem na emigracji. Mam ponad 200k na koncie, wole czekać na odziedziczenie niż kupić po tych cenach :D. Jak miałbym coś kupować to już biorę chałupę w powiatowym z połową w kredycie... ale po co. Do mojego powrotu mieszkania muszą potanieć bo wleci niż
Komentarz usunięty przez autora
Tak bardzo was dupa piecze że ktoś potrafi was ominąć?.
ja w stosunku do pensji wydaje jej 20% na mieszkanie. A nie landlordom 45% w zębach :)
@KlatwaNieruchowPL: Czekaj, napieprzasz kilak wpisów na godzinę o
@KlatwaNieruchowPL:
NIE, nie będę się cieszył bo mi zostawią mieszkanie... tylko rentier by się z tego cieszył.
Podkreślam fakt że będę miał mieszkanie i jestem poza tym wyścigiem szczurów.
@KlatwaNieruchowPL: #!$%@? sprytnie xD
A tak poza tym to skończ z tą landphobią, przeklęty rent0idzie
Gdzie jest granica ceny najmu w której rentier jest jeszcze zbawieniem dla takich osób, a gdzie taka w której już na nich żeruje?