Aktywne Wpisy

szczupi28 +275
#nieruchomosci Podczas oglądania mieszkania sprzedający opowiedział mi, że otrzymał je od miasta 25 lat temu i sprzedaje tylko dlatego, że trafiła mu się okazja kupna działki budowlanej sąsiadującej z jego domem i będzie mógł sobie powiększyć ogródek. W------o mnie to strasznie, że będę musiał załadować się po jaja w kredo na 30 lat, żeby zasponsorować jakiemuś boomerowi ogródek, bo miał farta urodzić się 25 lat wcześniej niż ja. Założyli mi
enterprize +116
Dlaczego Ukrainki nie sluza w wojsku nalezaloby zadac zapytanie, a fotki robia wrazenie ciemnej masie, ze w tej wojnie partycypuja obie plcie.
Odrazajaca strona faceta sie tutaj uaktywnia, czyli nasze popularne spermiarstwo
#ukraina #rosja #wojna
źródło: Screenshot_20230730-140636_X
PobierzAle wiadomo. Lepiej sprzeda się laleczka w mundurze niż ufajdany chłop albo pokrwawiona dziewczyna z tłustymi włosami
Na Ukrainie to by też się sprawdziło. W wojsku jest mnóstwo rzeczy do roboty po za strzelaniem. Mniej lub bardziej ryzykownych. Owszem to nadal brak równouprawnienia do siedzenia w okopię,
@N331: tyle, ze okazuje sie ze prawa humanitarne to tylko teoretyczne prawa, i nikogo piorun nie wali za ich lamanie.
Ciekawostka jest, ze w stanach podczas drugiej wojny swiatowej bylo calkiem duzo ochotnikow do wojska, tylko jak sie zaglebic w temat to sie okazuje, ze ludzie woleli sami sie zglosic do floty zeby ich w piechocie nie wyslali.
Bardzo mi się podobają niemieckie plakaty zachęcające do wstąpienia do ss
źródło: temp_file6799876707792993043
PobierzNie od dziś wiadomo że Izrael ogarnia zagraniczne modelki by udawały IDF na potrzeby rekrutacji.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: TELEMMGLPICT000284031326_trans_NvBQzQNjv4Bqu-OikvdBRER69p9XrEwjPnwSCF1R0VweJ7DS2UnVMSQ
Pobierz