Wpis z mikrobloga

Ta z-----a appka w ostatnim czasie tylko mi obudzila depresje, spore mysli samobojcze i sciagnela na ziemie niszczac jakiekolwiek oczekiwania, czuje, ze wygladam jak gowno 0/10 a niby mam normicki ryj.

#tinder #depresja #zwiazki #randki
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Desire22 na tynderze się nie patrzy na ilość par xdddddddd

kobieta może nawet wstawic zdjęcie gówna psa a i tak będzie miała 99+ w kilka godzin

pisz do nowych użytkowniczek, umawiaj się i bzikaj
  • Odpowiedz
  • 0
@Moryc_Jajko: Jak mi leca teraz lajki pewnie 2 na dzien to po co w ogole tam wchodzic? Jakby lecialo 10 to bylby jakis bufor, zawsze jakas zrezygnuje, a tak to przynajmniej regularnie moglbym sie umawiac na randke.
  • Odpowiedz
@Desire22 Ja mam ryj jak ziemniak i zakola, na wszystkich apkach byłem, na każdej to samo - czyli NIC.

Nadzieji już nie mam,
Oczekiwań również,
Czuję że wyglądam jak g---o,
Nie mam
  • Odpowiedz
@Desire22 każdy chłop ma 2 lajki dziennie, po prostu wbijaj w prawo i się umawiaj xddddddddd

Ja też miałem 2-3 lajki dziennie i 2-3 randki w tygodniu lololololol

pewnie piszesz "przepraszam panią czy się pani podobam?? ma pani piękne nużki'
  • Odpowiedz
@Heyolok polskie dziewczyny (18-25 lat) handlują tam swoim stolcem, moczem, tamponami, włosami z odpływu, zapoconymi skarpetami itd i sprzedają cuckom z lewicy, którzy to zajadają aż im się uszy trzęsą.
  • Odpowiedz
@Desire22
Nie sugeruj się ilością par bo to jest gowno warty wyznacznik.
Ja kiedyś miałem 500,interesowały się mną na żywo naprawdę ładne dziewczyny a był okres ze zero par przez 2 tygodnie,w barach czy klubach byłem notorycznie olewany i tak w koło Macieju xd
Są lepsze i gorsze okresy.
  • Odpowiedz