Aktywne Wpisy

ewolucja_myszowatych +176
Sebastix +136
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ok ale w umowie 35dni na oplacenie faktury + 7 dni roboczych na akceptacje godzin. Jak dla mnie absurd. Wytknąłem to, to mi agencja odpisala ze taka maja umowe z korpo (oni dostaja hajs po 30 dniach). Chyba nie powinno mnie to obchodzic prawda?
Spotkal sie ktos z takimi terminami platnosci?
#programista15k #b2b #jdg #freelance
Przecież to chore żeby 2 miesiace czekać za przepracowane godziny na kasę( kasa pierwszy dzień miesiąca)
@RolnikSamWdolinie: fail (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@RolnikSamWdolinie: To nie Twój problem.
@RolnikSamWdolinie: A to już Twój problem. Co z Ciebie za freelancer, że zamiast Ty wystawić ofertę to w ciemno akceptujesz jakąś z terminem
Oczywiście inaczej do tego należy podejść gdy ktoś przepłaca konkurencję 3 krotnie, wtedy może opłacać skredytować się samemu.